joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Drumul paradit către vama PF2 cu Serbia este asfaltat de CJ Mehedinţi

Cam târziu dar cu voie bună! Un drum important din judeţ a fost asfaltat în urma unui proiect finanţat de către Consiliul Judeţean Mehedinţi. Este vorba despre DJ 606G Balta Verde, şoseaua care face legătura cu Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II şi care necesita reperaţii asfaltice. Drumul face legătura cu graniţa cu Serbia şi devenise un adevărat coşmar pentru şoferii români şi sârbi dar şi pentru alţii care tranzitau zona. Investiţia se ridică la aproximativ 1.708.000 lei. Șoseaua a fost asfaltată pe o porţiune de 2,3 kilometri, iar de acum şoferii pot circula în condiţii civilizate.

,,Consiliul Judeţean Mehedinţi continuă modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii judeţului. Am fost prezent la lucrarea de la Balta Verde unde s-a asfaltat Drumul Judeţean 606G. Proiectul este finanţat de Consiliul Judeţean Mehedinţi, având o valoare de aproximativ 1.708.000 lei. Vom continua lucrările de infrastructură a judeţului, pentru a îmbunătăţi viaţa locuitorilor, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

,,Am trăit să văd şi eu o minune. De mai bine de douăzeci de ani fac naveta cu maşina pe drumul acesta pentru că lucrez aici în zonă, în colonie. Am trăit un adevărat coşmar, mi-am reparat maşina de nu ştiu câte ori din cauza gropilor ce se formau, mai ales după altă ploaie. Acum e altă viaţă cu asfaltul acesta. O să fie bucuroşi şi pritenii din Serbia care vin la noi prin vamă cu maşinile şi care păţeau la fel ce am păţit şi eu!, a declarat un şofer din comuna Burila Mare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica