vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ultimele ajustări înainte de startul campionatului

CSU Craiova va reîncepe meciurile oficiale la finalul acestei săptămâni, mai precis vineri, pe 22 iulie, împotriva lui Pandurii Târgu Jiu. O primă deplasare dificilă din prisma adversarului pe care elevii lui Gigi Mulţescu îi vor întâlni, gorjenii demonstrând în sezonul trecut că reprezintă o echipă importantă a campionatului românesc. Craiova nu a reuşit un sezon strălucit în ediţia trecută, iar acum are nevoie de o explozie, de o descătuşare care să o împingă către primele locuri ale ierarhiei.

Echipa craioveană a efectuat doar două transferuri până acum, jucătorul capverdian Ramilton Jorge Santos do Rosario, alias “Rambe”, şi portarul naţionalei Moldovei, Nicolae Calancea, ambii semnând la finalul săptămânii trecute cu CSU. Celălalt portar pe care şi l-a dorit Craiova, Virgil Drăghia, se pare că a refuzat oferta oficialilor din Bănie, deşi se pregătise săptămâna trecută sub comanda lui Mulţescu.

Astfel, Laurenţiu Popescu se va întoarce la Craiova, urmând ca împrumutul său la CSM Râmnicu Vâlcea să se contramandeze cel puţin pentru următorul sezon. Formaţia craioveană intră acum în ultima sută de metri a pregătirilor pentru noua ediţie de campionat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gigi Mulţescu a programat două antrenamente pentru craioveni în cursul zilei de azi, iar miercuri şi joi jucătorii lui CSU vor avea câte o singură şedinţă de pregătire pe zi, după-amiaza. Vineri dimineaţa se va pleca spre Drobeta Turnu Severin, acolo unde CSU va disputa primul joc din ediţia 2016-2017 a Ligii I, contra lui Pandurii Târgu Jiu, de la ora 21.00.

Politica