joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Segarcea, adversară pentru Podari şi Filiaşi

Formaţia antrenată de Florin Șoavă se va duela, azi, în deplasare cu Progresul, iar sâmbătă va fi rândul echipei lui Dragoş Bon să joace la divizionara D.

La 3 săptămâni de la reluarea pregătirilor, ACS Podari va susţine în această după-amiază primul meci de verificare. Podărenii se vor deplasa la Segarcea, unde de la ora 19 cu echipa locală Progresul, grupare care a terminat sezonul trecut pe locul 5 în play-off-ul primei ligi doljene.

Va fi un prim test pentru noi. Până acum ne-am antrenat la baza proprie şi am făcut, sâmbăta trecută, un joc şcoală. Avem mulţi jucători noi şi tocmai de aceea sunt binevenite aceste tipuri de meciuri, cum este cel de la Segarcea. Sâmbătă, îmi doresc să mai facem un amical, dar să vedem dacă vom găsi echipă disponibilă, apoi săptămâna viitoare vom merge în cantonament la Kladovo, în Serbia, unde vom susţine jocuri de verificare cu echipe din Serbia şi probabil şi cu o echipă din Rusia prezentă acolo”, a spus antrenorul Podariului, Florin Șoavă cel care se află în aceste zile la cursul de antrenori de FRF pentru obţinerea licenţei B+A.

ACS Podari va pleca pe 27 iulie în Serbia, la Kladovo, iar cazarea va fi făcută tot la hotelul ”Aquastar Danube”. Doljenii se vor întoarce pe 5 august, iar până la startul noii ediţii de campionat care va avea loc pe 27 august sau 3 septembrie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Când vom veni din cantonament vom mai face amicale pentru că mai este timp până la starul campionatului, mai ales că vreau să îmi formez un lot bun cu care să facem o figură frumoasă în viitorul sezon”, a declarat Șoavă.

Tot cu gruparea din Segarcea se va duela şi o altă echipă doljeană ACSO Filiaşi. Elevii lui Dragoş Bon se vor deplasa, sâmbătă dimineaţa, la Segarcea, unde vor disputa, cu echipa locală Progresul, primul test de la reluarea pregătirilor, care a avut loc vinerea trecută. Începând de ieri, ACSO Filiaşi şi-a mărit staff-ul tehnic prin cooptarea antrenorului de portari Marius Firulescu, care a lucrat o perioadă în ţările arabe, iar în ultimul timp la clubul Dinamyk Craiova.

Firulescu, cel care îi va întinde la antrenamente pe cei trei goal-keeperi din lotul filieşenilor, Victor Lascu, Sorin Mogoşanu şi Claudiu Iovănescu, a declarat: ”Am venit cu inima deschisă şi cu intenţii foarte bune la ACSO Filiaşi, unde am înţeles că se doreşte un obiectiv frumos, acela ca echipa să se claseze în primele şase. Sunt convins că mă voi înţelege foarte bine atât cu staff-ul tehnic, cât şi cu cel administrativ, din punctul meu de vedere unele profesioniste. Portarii mi-au lăsat o impresie bună şi am văzut că sunt dornici să muncească, pentru ca roadele de la şedinţele pe care le facem să se vadă în timpul campionatului”.

Politica