joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gane şi ”Grig”, mulţumiţi de amical

Cei doi tehnicieni ai echipelor care s-au duelat, sâmbătă, în Zăvoi, s-au arătat satisfăcuţi de modul cum au răspuns elevii lor.

Eşecul din meciul cu Pandurii Târgu Jiu nu la dezamăgit pe tehnicianul vâlcenilor de la CSM, Jerry Gane, acesta declarându-se satisfăcut de atitudinea elevilor săi, mai ales că echipa sa este la jumătatea pregătirilor.

Am întâlnit un adversar puternic. Eu sunt mulţumit de implicarea băieţilor după aceste 12 zile de pregătire, ţinând cont de faptul că am întâlnit o echipă de prim eşalon. În plus, fotbaliştii de la Târgu Jiu sunt mult mai avansaţi în pregătire, vor începe campionatul săptămâna viitoare. A fost un meci destul de bun pentru noi, la nivel de implicare şi de organizare. Ne lipseşte prospeţimea fizică, dar sunt multe lucruri bune pe care le-am făcut, deşi este clar că acolo la ultimul pas, la finalizare, încă suferim în această perioadă. Am vrut să le dau şansă să joace la toţi fotbaliştii, era normal pentru că s-au pregătit toţi, cum le-am cerut. Unii au avut mai multe minute, alţii mai puţine. După această partidă voi face o analiză, o voi trimite conducerii clubului şi este clar că vom mai renunţa la anumiţi fotbalişti. În acest moment avem mulţi fotbalişti tineri iar în perioada imediat următoare vom încerca să completăm lotul cu 3-4 jucători cu experienţă. I-am contactat, suntem în discuţii cu ei, încă aşteptăm răspunsul lor. Cu Florin Costea am avut o discuţie amplă. El încearcă să îşi găsească o echipă în străinătate şi dacă nu îşi găseşte doreşte să rămână la CSM, cel puţin până la iarnă. Mai căutăm jucători pe câteva posturi, atacant, mijlocaş central şi fundaş central, încă mai avem goluri acolo”, a afirmat Gane.

Pentru CSM Râmnicu Vâlcea urmează o nouă săptămână de pregătiri în cadrul căreia vor avea loc alte două partide amicale, miercuri, în deplasare cu CS Șirineasa şi, sâmbătă, pe propriul teren contra sibienilor de la FC Hermannstadt. Dacă debutul noului sezon competiţional se va amâna, CSM Râmnicu Vâlcea va avea un ultim meci amical, pe 30 iulie, în Zăvoi cu FC Alexandria.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La rândul său, aflat cu echipa la ultimul test înaintea meciului, de vineri, cu CSU Craiova, antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş, a spus: ”Noi am avut o săptămână extrem de încărcată pe care am dorit să o terminăm cu un meci de verificare. Poate motivaţia nu a fost una deosebită, mai ales că am evoluat de la ora 11, oră la care nu sunt obişnuiţi să joace elevii mei. Nu a fost un meci deosebit, nu ne-a dat o mare satisfacţie, dar a fost o victorie care ne pregăteşte pentru săptămâna viitoare când vom întâlni pe CSU Craiova. Este o formaţie care este iubită în Oltenia. Vom evolua pe propriul teren, dar ei vor avea suporteri mulţi, se vor simţi ca acasă, ştim cum este că am mai jucat în aceste condiţii. Trebuie să fim foarte atenţi în această săptămână. Vom avea un debut greu, care include şi meciuri de cupe europene, cu adversari tari. Vom întâlni în primele etape Craiova, Steaua, CFR Cluj. Este important să debutăm cu dreptul, mai ales că echipa a pierdut mulţi jucători. Au fost ceva probleme şi la alt nivel, din fericire s-au mai rezolvat dintre ele. Fotbaliştii care au venit sunt puţin în urmă cu pregătirea şi va trebui să-i aducem la nivel cu ceilalţi. Nu este uşor să schimbi 7-8 fotbalişti importanţi. Cei care au venit au valoare dar sunt puţin în urmă cu pregătirea fizică”.

Politica