vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cererea de strămutare a procesului lui Condescu, respinsă

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins cererea de strămutare a procesului în care liderul de sindicat Marin Condescu şi Viorel Temelescu, foştii şefi de la Pandurii sunt judecaţi de Tribunalul Olt. Condescu a mai cerut şi recuzarea judecătorului de caz, dar acţiunea a fost respinsă de un alt complet, scrie adevărul.ro.

Marin Condescu a fost trimis în judecată în anul 2014 pentru prejudicierea clubului Pandurii, procurorii susţinând că s-ar fi folosit de trei contracte false pentru a obţine peste 2,5 milioane de lei de la fosta SNLO.

„În perioada 23 martie 2011-29 septembrie 2011, în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în calitate de preşedinte al C.S. Pandurii Lignitul Tg. Jiu, a semnat în fals la rubrica ,,CESIONAR” şi a uzat de un număr de trei înscrisuri denumite contract de cesiune creanţe, cunoscând că acestea sunt false, pe care ulterior, prin intermediul inculpatului Temelescu Viorel, le-a prezentat spre semnare factorilor de conducere din cadrul SNLO Tg.Jiu, inducându-i pe aceştia în eroare, obţinând în acest mod un folos material injust în sumă totală de 2.503.933 lei“, potrivit anchetatorilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Procurorii susţin că Marin Condescu şi-ar fi însuşit peste 1,5 milioane de lei de la clubul Pandurii, în urma acordării unor împrumuturi fictive: „În sarcina aceluiaşi inculpat s-a reţinut că în mod repetat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în calitate de preşedinte al C.S. Pandurii Lignitul Tg.Jiu, prin folosirea unor contracte de împrumut fictive, care nu reflectă realitatea, acordate în calitate de persoană fizică către C.S. Pandurii Lignitul Tg.Jiu şi-a însuşit personal în mod necuvenit suma de 1.551.156 lei, la care se adaugă suma transferată sistematic către o firmă din Tg.Jiu  de 1.080.000 lei, prejudiciind astfel interesele clubului sportiv“.

 

 

Politica