vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătălia se va da între Like și Dislike

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook aduce îmbunătățiri rețelei de socializare. Goana după like-uri se va transforma într-o bătălie. Nu va mai fi la modă să ai cât mai multe like-uri, ci cât mai puține dislike-uri.  

Facebook va introduce butonul Dislike, a anunţat Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri care a avut loc la sediul companiei, în Menlo Park, California.

"Credem că vom fi pregătiţi să îl testăm în curând şi, în funcţie de rezultate, îl vom face disponibil pentru o audienţă cât mai mare", a declarat Zuckerberg, citat de CNN, potrivit Mediafax. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit fondatorului, noua opțiune va exista deoarece în ultimii ani utilizatorii au început să ceară tot mai des aceast buton.

"Butonul ar putea fi folosit pentru a exprima o serie de sentimente negative – precum frustrarea cauzată de anumite posturi care apar în newsfeed, dar mă îndoiesc că îi va face pe utilizatori să vrea să aprecieze negativ fotografiile prietenilor lor. Suspectez că îl vor folosi mai mult pentru a-şi exprima solidaritatea când cineva postează o informaţie despre un eveniment negativ, moartea cuiva sau o pierdere", a spus Andrea Forte, expert în social media la Universitatea Drexel din Philadelphia, citat de BBC, preluat de Mediafax.

Foto:cluju.ro

Politica