joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FLABéLOS. Terapie prin mişcare, prevenţie şi remodelare corporală

Viaţa noastră este din în ce în ce mai aglomerată. Trăim în secolul vitezei, numai că, de cele mai multe ori viteza nu înseamnă şi mişcare. Ne petrecem mare parte a zilei în faţa unui calculator, stând la un birou. Puţini sunt cei care reuşesc să aibă grijă de sănătatea lor, urmând un program intensiv la o sală de sport. Pentru cei care nu au timp de aşa ceva, există Flabélos, o alternativă la sporturile tradiţionale.

Folosirea aparatului FLABéLOS timp de câteva minute poate înlocui un antrenament intens de o oră, scopul fiind sănătatea, tonifierea, sau chiar reducerea stresului.

“Prin mişcare continuă se produce pierderea echilibrului, iar corpul încearcă în mod automat compensarea acestuia. Din reflexul inconştient de a menţine poziţia rezultă în mod involuntar şi continuu chiar şi 30-60 de contracţii musculare pe secundă, motiv pentru care lucrează mult mai eficient decât un antrenament clasic într-o sală de sport. Și toarte acestea, fără a forţa inima şi articulaţiile,” ne-a declarat Dana Otilia Gâlcă, specialist masaj şi întreţinere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Efectele se pot observa chiar de la prima folosire a aparatului: îmbunătăţirea circulaţiei sângelui, a limfei şi a stării generale, creşterea metabolismului, rezistenţei şi regenerării celulelor, promit specialiştii: “FLABéLOS lucrează aproape toţi muşchii cu intensitate uniformă, mărind tonusul, forţa şi capacitatea de lucru ale acestora. Cu ajutorul exerciţiilor de câteva minute se pot lucra uşor şi muşchii profunzi care, pe timpul unui antrenament clasic se lucrează foarte greu, de asemenea sa dovedit eficient şi în problemele legate de coloana vertebrală şi postura corpului. Pe lângă muşchi, se îmbunătăţeşte şi fluxul sanguin al articulaţiilor, ce va avea ca efect pozitiv asupra produceri lichidului sinovial, care ajută la mişcarea suprafeţelor articulaţiilor, prevenind artrita şi calcifierea. Are semnificative efecte pozitive şi asupra celulelor noastre. Prin favorizarea încorporării microelementelor intensifică, de exemplu, funcţionarea celulelor care au rol aparte în formarea oaselor, dar rezultă şi o piele mai fermă fără celulită prin alimentarea cu apă a fibrelor de colagen, respectiv prin reducerea numărului de celule adipoase”.

Aparatul este recomandat celor care doresc să piardă în greutate, atacând depunerile de grăsime din mai multe zone, fiind un antrenament cardiovascular uşor, plăcut, eficient şi asigurând o musculatură tonică.
Este indicat celor mai în vârstă care suferă de diverse afecţiuni. Astfel, utilizarea aparatului FLABéLOS contribuie la stoparea osteoporozei, eliminarea problemelor de incontinenţă, pentru probleme de vasoconstricţie, tulburări circulatorii şi metabolice, pentru recuperare, pentru îmbunătăţirea coordonării mişcării, flexibilităţii şi a stării generale. Este indicat persoanelor care suferă de artroze, discopatii cronice şi chiar diabeticilor. De asemenea, aparatul contribuie la reducerea stresului, previne problemele coloanei vertebrale provenite din sedentarism îndelungat, îmbunătăţeşte circulaţia şi ajută la dezvoltarea uniformă a musculaturii şi la refacerea leziunilor.

În Craiova, aparatul FLABéLOS este disponibil la salonul Crianda, situat pe bulevardul 1 Mai, vizavi de Fabrica de Confecţii din Craiova. Veţi beneficia şi de sprijinul unui specialist care vă va ajuta să folosiţi aparatul conform cu necesităţile dumneavoastră. Tot aici, aveţi la dispoziţie şi aparatul Power Foot înlocuieşte un masaj special destinat picioarelor obosite, umflate şi reci. Prin cele trei programe care funcţionează pe 3 viteze oferă un masaj pornind de la genunchi până la degete, fiind benefic pentru picioarele amorţite, relaxează şi revigorează gambele suprasolicitate, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină.

 

 

Politica