vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Screciu îşi critică colegii veniţi în PSD ,,pe uşa din dos”

La conferința municipală a PSD Drobeta-Turnu Severin când Marius Screciu a fost reconfirmat în funcția de președinte, acesta i-a atacat pe parlamentarii de Mehedinți care nu s-au implicat în susținerea și consolidarea partidului după ce au fost aleși, dar și pe directorii serviciilor deconcentrate care ”au venit pe ușa din dos și au ocupat posturi pentru care nu au muncit” în detrimentul membrilor PSD.

,,Nu mă interesează să mai lucrez pentru alții la parlamentare (n.r. alegerile parlamentare din 2016) dacă nu câștigăm localele. Nu prea i-am văzut pe domnii parlamentari, bătând pe aici pe la ușile noastre. Poate își fac datoria la nivel central. (…) Avem șefi de servicii deconcentrate, unii veniți pe ușa din spate, alții care au muncit. Avem șefi care dacă se schimbă mâine guvernul și li se propune să rămână, rămân pe funcții. E vina noastră, a conducerii că nu am știut să luptăm pentru oamenii noștri”, a declarat Marius Screciu în fața celor care l-au ales președinte. Despre directorii de deconcentrate care au venit ”pe ușa din spate”, Marius Screciu a mai spus că au „secretare şi mașini la scară” .

La întâlnire a participat președintele interimar al PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, dar și deputatul Rodin Traicu. În perioada următoare, conform deciziei conducerii centrale a partidului, trebuie organizate alegeri libere și pentru şefia PSD Mehedinți. Printre colegii lui Screciu veniţi ,,pe uşa din dos” în PSD Mehedinţi se află o turmă de foşti PDL-işti oportunişti, deveniţi traseişti politici : Doiniţa Chircu actualmente directoare la muzeu, Adrian Drăghici actualmente director adjunct la Apele Române Mehedinţi, Sorin Jianu actualmente director DSVMehedinţi, Sorin Nicolicioiu actualmente director la Direcţia Silvică Mehedinţi, Miruna Constantin actualmente director la Direcţia de Sănătate Publică şi lista ar putea continua cu alţii la care se adaugă mulţi primari, consilieri judeţeni şi locali.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

 

Politica