joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O fetiţă a fost lovită de un soldat britanic după ce i-a oferit flori reginei

Maisie Gregory, o fetiţă de şase ani, a oferit un buchet de flori reginei Elizabeth a II-a, în cadrul unei ceremonii care a avut loc, joi, la Cardiff, în Ţara Galilor, însă evenimentul s-a soldat cu un accident pentru domnişoara îmbrăcată într-un costum galez tradiţional

În timp ce suverana britanică se îndepărta, soldatul care stătea lângă Maisie a efectuat salutul tradiţional în faţa reginei şi a lovit-o din greşeală pe fetiţă, cu palma, peste faţă.

Regina britanică, aflată deja la câţiva metri distanţă, cu spatele la fetiţă, nu a văzut incidentul. Soldatul, care iniţial a rămas nemişcat în timp ce regina se îndepărta, s-a întors apoi către Maisie şi a întrebat-o dacă se simte bine. Maisie a fost consolată imediat de una dintre rudele sale prezente la ceremonie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

"Se simte bine", a spus mama ei, Joanne Gregory. "Este doar puţin obosită. A fost un şoc pentru ea. Cu toţii am fost copleşiţi de întâlnirea cu regina", a adăugat ea, potrivit Mediafax.

Suverana britanică a participat, joi, la o ceremonie oficială, pe Millennium Stadium din Cardiff, dedicată Regimentului Regal de Infanterie din Ţara Galilor. Urmărită de 7.000 de persoane aflate în tribune, inclusiv de numeroşi elevi, regina Elizabeth a II-a a salutat eforturile depuse de cei 600 de militari galezi, dintre care mulţi au luptat pe fronturile din Irak şi Afganistan. După ceremonie, regina britanică a ţinut să se întâlnească cu soldaţii şi a stat de vorbă cu unii dintre ei şi cu familiile lor.

Sursă foto: infoziare.ro

Politica