sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doljul rămâne fără sânge. Angajaţii CRTS Craiova intră în grevă generală

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină(CRTS) Craiova riscă să-şi întrerupă activitatea de săptămâna viitoare. După ce au făcut mai multe demersuri pentru a-şi recâştiga drepturile salariale şi au fost amăgiţi de la o zi la alta, angajaţii centrului vor intra de săptămâna viitoare în grevă generală. Deşi acest lucru va afecta întregul sistem sanitar din Craiova, oamenii sunt dispuşi să meargă până la capăt pentru drepturile care li se cuvin.

După ziua de miercuri, când au scandat în stradă timp de două ore, angajaţii Centrului Regional de Transfuzie Sanguină, au avut promisiunea directorului Institutului Naţional de Hematologie că în timp de 24 de ore, se vor găsii soluţii pentru rezolvarea acestei probleme. Cele 24 de ceasuri s-au scurs, iar oamenii nu au mai primit niciun răspuns. De aceea, după perioada Sărbătorilor Pascale, angajaţii CRTS Craiova vor înceta activitatea şi vor intra în grevă generală.

Am luat legătura cu directorul centrului, ne-a spus că nu a primit nicio indicaţie preţioasă de la Institut şi că aşteaptă în continuare. La noi treaba este clară, săptămâna viitoare, aşa cum au hotărât oamenii, acolo, în faţa Centrului Regional de Transfuzie Sanguină, se va înceta activitatea pe perioadă nedeterminată. Nu mai este nimic de spus, am încheiat procesul-verbal că aşteptăm 24 de ore, au trecut cele 24 de ore, doamna doctor ne spune că nu are nimic.
A declarat preşedintele FS Hipocrat, Ion Cotojman

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducerea CRTS Craiova spune că nu s-a primit niciun rezultat, dar că mai aşteaptă în continuare decizia pentru această problemă.

Până la acest moment nu am niciun rezultat de la Institut, noi mai aşteptăm în continuare o soluţie.
A spus Sevastiana Bran, director CRTS Craiova

Politica