marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cu toţii suntem alături de Annes!

Annes Iacobescu o fetiţă, de doar zece ani, suferă de o boală cruntă. A fost diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică M7. Această fetiţă are nevoie de 150.000 euro pentru un transplant de măduvă.  Fetiţa este în Bucureşti, internată în spital pentru tratament. Într-o postare video pe Facebook, micuţa spune că atunci când va fi mare vrea să fie medic hematolog pentru a vindeca persoanele care se află în aceeaşi situaţie cu a ei.
Pentru a ajuta-o pe micuţă să îşi îndeplinească visul, Ansamblul Folcloric de Tineret “Doina Olteniei” din cadrul Departamentului de Arte de la Universitatea din Craiova organizează un spectacol caritabil.

Am fost contactat de doamnele de la grădiniţă care ne-a spus că vor să o ajute pe Annes. Bineînţeles că ne-am mobilizat şi am organizat spectacolul care va avea loc luna viitoare.
Ne-a declarat assist.univ.dr. Gabriel Zamfir, manager coordonator al priectului Ansamblul Folcloric de Tineret “Doina Olteniei” din cadrul Departamentului de Arte de la Universitatea din Craiova

Acest Ansamblu a fost pus pe picioare de o companie de organizare evenimente acreditată de Ministerul Culturii. Este format din studenţi şi foşti studenţi ai Departamentului de Arte de la Universitatea din Craiova, după cum ne-a declarat managerul coordonator, asist.univ. dr. Gabriel Zamfir
Spectacolul umanitar “Doamne, n-aş mai vrea să mor”va avea loc pe 3 aprilie, de la ora 18, la Casa de Cultură a Studenţilor. Pentru spectacol sunt puse la dispoziţie invitaţii valabile pentru două persoane şi care pot fi procurate în urma unei donaţii de 50 lei. Invitaţiile se găsesc în grădiniţele partenere proiectului, pe care le puteţi găsi în afişul alăturat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica