joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dirk Nowitzki, jucătorul străin cu cele mai multe prezenţe la All Star Game

Germanul Dirk Nowitzki va deveni, duminică, jucătorul străin cu cele mai multe participări la All Star Game, fiind convocat pentru a 13-a oară în cariera sa la meciul vedetelor din Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA).
Nowitzki (36 ani), component al echipei Dallas Mavericks, îl va înlocui pe Anthony Davis, jucătorul lui New Orleans Pelicans, care a declarat forfait pentru confruntarea care va avea loc, pe 15 februarie, în celebra arenă Madison Square Garden din New York, din cauza unei accidentări la umăr.
 
Baschetbalistul german îl va depăşi, astfel, pe nigerianul Hakeem Olajuwon, selecţionat de 12 ori pentru All Star Game în cursul carierei sale. NBA îl consideră însă pe Tim Duncan jucătorul internaţional cu cele mai multe prezenţe la meciul vedetelor (15), chiar dacă acesta este internaţional american, fiind născut însă în afara graniţelor Statelor Unite, precizează cotidianul sportiv AS.
Totodată, antrenorul echipei Golden State Warriors, Steve Kerr, care va pregăti selecţionata Conferinţei de Vest la meciul de duminică, a anunţat că jucătorii Klay Thompson (Golden State) şi James Harden (Houston Rockets), selecţionaţi iniţial ca rezerve, vor începe ca titulari meciul de duminică, în locul lui Kobe Bryant (Los Angeles Lakers) şi Blake Griffin (Los Angeles Clippers), care au declarat forfait din cauza unor accidentări.

Politica