vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Angajaţii Primăriei Cruşeţ, fără salarii de trei luni

Câteva zeci de persoane din comuna gorjeană Cruşeţ, angajaţi ai primăriei şi însoţitorii persoanelor cu handicap, nu şi-au mai primit salariile de trei luni, instituţia având restanţe şi la plata utilităţilor.
Celor 32 de angajaţi ai Primăriei şi 23 de însoţitori le-au fost achitate în luna august salariile aferente lunii mai, oamenii confruntându-se cu probleme financiare din cauza lipsei banilor.

Suntem într-o situaţie critică, în luna august am luat salariile pentru luna mai. Pe lângă faptul că au rate la bănci, o parte dintre angajaţi au şi probleme de sănătate. Avem o persoană care face dializă la Bucureşti şi nu are bani pentru transport. Pentru salarii ne trebuie cam 80.000 de lei pe lună. Plăţi restante de aproximativ trei luni avem şi la însoţitorii persoanelor cu handicap. Am terminat banii pentru salarii mai înainte ca anul trecut din cauză că am intrat în 2014 cu salariile restante pe ultimele trei luni din 2013. Practic, salariile pe ultimele luni din anul trecut le-am luat din bugetul din acest an.
A afirmat primarul Viorel Drăguşin, pentru AGERPRES

El a spus că instituţia înregistrează datorii şi la plata utilităţilor, riscând debranşarea de la reţeaua de electricitate.
Pentru a evita acest lucru, primarul a cerut o reeşalonare a datoriilor în valoare de 57.000 de lei. Viorel Drăguşin şi-a exprimat speranţa că va primi banii necesari achitării datoriilor la rectificarea bugetară. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica