joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Divizionarele judeţene încep să intre în «pâine»

După o primă etapă fără surprize de proporţii, urmează o nouă rundă interesantă în primul eşalon doljean, însă fără dueluri care pot fi considerate derbiuri. Sunt programate întâlniri echilibrate, în mare parte, ce pot conta pentru alcătuirea clasamentului din play-off.
O partidă între două pretendente la poziţiile din faţă se va consuma la Bechet, între Danubius şi Viitorul Cârcea.
Oaspeţii par într-o formă mai bună, după victoria la scor din debutul sezonului, dar echipa gazdă nu merită subestimată.

Deşi a pierdut la Bistreţ în prima etapă, formaţia din Bechet a schimbat rândurile în această vară şi are nevoie de timp pentru a se închega, reprezentând o grupare de luat în seamă. „Bronzul” din stagiunea trecută, Dunărea Bistreţ, se va deplasa la Recolta Ostroveni, unde, în mod normal, ar trebui să domine ostilităţile, după ceea ce a arătat Ostroveniul în jocul de la Leamna, când a pierdut cu 3-1. Nu le va fi uşor elevilor lui Mirea să se impună sâmbătă, însă au prima şansă la victorie.

La Melineşti, Amaradia va înfrunta Unirea Leamna şi va fi interesant de văzut cum se va comporta echipa din Leamna, în al doilea meci din noul sezon, ţinând cont că a avut un debut neaşteptat de bun. De cealaltă parte, formaţia din Melineşti a făcut un prim pas cu stângul, fiind umilită la Calafat.
Progresul Segarcea va întâlnit în deplasarea CSU II Craiova, în timp ce Victoria Celaru va primi vizita Ştiinţei Malu Mare, în singurul meci care se va disputa duminică şi nu sâmbătă, cum programase iniţial AJF Dolj. A doua rundă a primului eşalon doljean se va încheia marţea viitoare, cu meciul dintre Vânătorul Desa şi Dunărea Calafat, partidă devansată pentru acea dată la înţelegerea reciprocă a celor două formaţii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

–––

PROGRAM ETAPA A II-A

Sâmbătă, 23.08
CSU II Craiova     –     Progresul Segarcea    ora 12
Danubius Bechet     –     Viitorul Cârcea    ora 12
Recolta Ostroveni     –     Dunărea Bistreţ    ora 12
Amaradia Melineşti     –     Unirea Leamna    ora 12
Duminică, 24.08
Victoria Celaru     –     Ştiinţa Malu Mare    ora 12
Marţi, 26.08
Vânătorul Desa     –     Dunărea Calafat    ora 18

Politica