vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Rutiera», în acţiune

Poliţiştii de la Rutieră au fost din nou cu ochii pe şoferii indisciplinaţi. Oamenii legii au constatat peste 90 de abateri de la lege şi au aplicat amenzi de peste zece mii de lei.

Poliţişti din cadrul Serviciul Rutier Dolj – B.D.N.E. împreună cu agenţi rutieri din cadrul Biroului rutier Craiova şi al formaţiunii rutiere Filiaşi au organizat şi executat o acţiune, pe D.N. 6 şi D.N. 65, dar şi în municipiul Craiova în scopul prevenirii şi combaterii accidentelor de circulaţie cauzate de încălcarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto. Poliţiştii rutieri au constatat 90 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate sancţiuni de peste 12000 lei, dintre care 20 amenzi au fost aplicate şoferilor care au încălcat regimul legal de viteză.
IPJ Dolj

Pe de altă parte, patru şoferi au rămas fără permisele de conducere.
Şi poliţiştii şi jandarmii craioveni au dat peste şoferi indisciplinaţi. Unul dintre ei a fost prins băut la volan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Luni seara, în jurul orei 19.30, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie şi jandarmi din cadrul G.J.Mb Craiova în timp ce executau serviciul de patrulare, pe Calea Severinului, l-au depistat pe N.CIPRIAN, 19 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat. În noaptea de 19/20.08.2014, în jurul orei 00.30, o patrulă formată din poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie şi jandarmi din cadrul G.J.M.B. Craiova l-au depistat, pe strada Tabaci din Craiova, pe I.IONEL, 26 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. La data de 19.08.2014, ora 23.15, pe DN 55 A, în localitatea Ostoveni, poliţiştii l-au fost depistat în trafic pe I.PAUL, 45 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc Dăbuleni unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit şi faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind întocmit dosar penal. În noaptea de 19/20.08.2014, ora 03.00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie l-au depistat, pe str. G-ral. Magheru, pe D.VIOREL, 50 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,60 mg/ l alcool pur în aerul expirat.  Şoferul a fost condus la U.P.U. Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
IPJ Dolj

Toţi s-au ales cu dosare penale.

Politica