joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii slătineni, în excursie la Paris

1.203 elevi de gimnaziu de la şcolile din Slatina s-au înscris pentru a participa la Cupa Disney.  Concursul de cultură generală a fost organizat de municipalitate, iar marele premiu este o excursie la Disney Land Paris.
Şi în acest an, 36 de elevi din clasele a V-a, a VI-a şi a VII-a, de la 12 şcoli din Slatina, care au reuşit să rezolve cele mai multe dintre cele 50 de subiecte ale concursului Disney Cup,au plecat la Disney Land Paris.

Disney Cup este un concurs organizat pentru prima dată la Slatina, în anul 2007, la iniţiativa primarului de atunci Darius Vâlcov, pentru a evidenţia performanţele înregistrate de elevi la disciplinele din aria curriculară, ţinând cont de importanţa diverselor domenii culturale care structurează personalitatea umană, precum şi de conexiunile dintre aceste domenii.

Deci şi în acest an trimitem 36 de copii şi patru profesori la Disney Land Paris. Vor avea Oportunitatea să se bucure de tot ceea ce este acolo, de tot ceea ce reprezintă Parisul şi Franţa.
A declarat Minel Prina, primarul Slatinei

Policlinica Buna Vestire Craiova

Elevii vor petrece patru zile, urmând să facă un tur al Capitalei, să viziteze Palatul Versailles şi, desigur, faimosul parc de distracţii Disneyland.

Politica