vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. POLIŢIŞTII, LA DATORIE DE SFÂNTA MARIA

Poliţia a fost la datorie de Sfânta Maria pentru ca cetăţenii să se bucure în linişte de sărbătoare. Poliţiştii au constatat 26 de infracţiuni, au prins 15 persoane bănuite de infracţiuni şi au aplicat peste 350 de sancţiuni contravenţionale. În perioada 15 – 16 august a.c., poliţiştii olteni au continuat acţiunile pentru prevenirea şi sancţionarea faptelor care ar putea aduce atingere siguranţei cetăţenilor.

595 de poliţişti olteni, de la structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, arme, explozivi şi substanţe periculoase acţionează, în acest weekend, pentru asigurarea unui climat public de ordine şi siguranţă, dar şi pentru fluenţa traficului, pe raza judeţului.

În primele două zile ale minivacanţei de Sfânta Marie, poliţiştii au constatat 26 de infracţiuni, dintre care 15 în flagrant delict.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dintre infracţiunile constatate, 18 au fost la regimul circulaţiei (7 pentru alcool şi 4 pentru conducere fără permis), 7 au fost de natură judiciară şi una de altă natură, de comiterea acestora fiind bănuite 15 persoane.
Poliţiştii olteni au aplicat 360 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 80.820 lei.

Din totalul sancţiunilor aplicate, 49 au fost pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991 şi 4 sancţiuni prevăzute de Legea 12/1990 pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

În urma activităţilor desfăşurate pentru un trafic rutier în siguranţă, poliţiştii au aplicat 304 sancţiuni contravenţionale celor care au încălcat prevederile O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice (136 pentru încălcarea vitezei, 7 pentru alcool, 4 pentru depăşire neregulamentară şi una pentru neacordare de prioritate).
Totodată, au fost reţinute 16 permise de conducere, dintre care 12 pentru alcool şi unul  pentru viteză.

IPJ OLT

Politica