vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinţean omorât în chinuri groaznice de un taur

Aavut parte de o moarte cumplită în floarea tinereţii. Este vorba de un tânăr de 29 de ani, din Mehedinţi, care a fost ucis de taurul crescut în gospodăria familiei. Ţipetele bărbatului, care plecase cu animalul la păscut, au fost auzite de o vecină care i-a sărit în ajutor însă a fost prea târziu. Nefericitul eveniment a avut loc în satul mehedinţean Ludu.

Tânărul de 29 de ani plecase la păscut cu animalele. Asculta muzica în căşti şi citea o carte, iar sătenii cred că a fost luat prin surprindere de animalul care l-a luat în coarne şi l-a târât zeci de metri.

Îl luă prin surpindere, citi la carte, el la umbră, şi boul veni peste el şi îl omorî pe câmp. Îl puse pe coarne şi îl adusă aici lângă gard.
Spuse o localnică

Policlinica Buna Vestire Craiova

O vecină a fost cea care a auzit strigătele.

Auzi pe un copil, crezui că e nepotul meu şi pe urmă mă sună fata şi când ajunsăi boul era după grajd şi el era aici lângă gard. Văzui că e făcut praf. Văzui că nu mai mişcă şi strigai la vecină să sune pe nenea Nelu.
Spuse o femeie

Sătenii susţin că taurul ucigaş a  mai atacat oameni.

Nenorocire şi nu pricep ce s-a întâmplat, de ce au ţinut animalul acesta, de ce nu l-au dat când a avut primele simptome, primele gesturi de genul ăsta, că se zice că ar mai fi făcut de astea.
A spus un bărbat din sat

Un echipaj de la Ambulanţă a sosit la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentu salvarea tânărului.

Am efectuat resuscitarea timp de o oră şi datorită leziunilor incompatibile cu viaţa, pacientul nu şi-a mai revenit. Avea traumatism toracic forte, cu fractură de stern şi fracturi costale, plagă cu evisceraţie de organe internă în regiunea pelvină aproape de organele genitale, plagă înţepată la regiunea gâtului, partea dreaptă şi plagă înţepată subaxial regiunea dreaptă.
A declarat medicul  de pe echipajul de ambulanţă de la SJA Mehedinţi

Politica