miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doamna cu pantofii de aur are probleme cu legea

Preşedinta Romilor din Strehaia-Mehedinţi , Stela Mihai, împreună cu unele rude ale sale dar şi cu alţi oameni de afaceri de etnie romă din Strehaia sunt acuzaţi de evaziune fiscală şi spălare de bani într-un dosar penal cu  prejudiciu de peste 3 milioane de euro.
Preşedinta Romilor din Strehaia-Mehedinţi, Stela Mihai riscă să ajungă după gratii pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. “Doamna cu pantofii de aur” a primit ieri dimineaţă vizita poliţiei în cadrul unei acţiuni complexe care a vizat percheziţionarea mai multor sedii de firme din Strehaia.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Mehedinţi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, cu sprijinul SRI, au efectuat ieri nouă percheziţii în Mehedinţi şi Maramureş la persoane suspecte de evaziune fiscală şi spălare de bani, cu un prejudiciu de 3,3 milioane de euro.
Percheziţiile au avut loc la Strehaia (8) şi una la Baia Mare, fiind vizaţi administratorii unor societăţi comerciale şi sediile acestor firme.

În perioada 2008-2013, aceştia au săvârşit infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani obţinând ilegale sume de bani, pe care ulterior le-au introdus în circutul comercial cu scopul de a da un caracter de legalitate acestor tranzacţii.  Oamenii legii au căutat documente care să ateste aceste tranzacţii comerciale ilegale, bani şi bunuri în vederea recuperării prejudiciului, după cum ne-a declarat  purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, subcomisarul Nicolae Lohon.
Cinci persoane, între care mătuşa lui Leo de la Strehaia, Stela Mihai, fiica şi fiul acesteia, au fost reţinute pentru audieri. De precizat că  Stela Mihai, preşedinta   romilor din Strehaia trăieşte într-un adevărat  palat şi deţine o adevărată colecţie de maşini de lux. Pentru  a se mândri că se lăfăie în bani,  de foarte multe ori  ,,doamna preşedintă”   se încalţă în nişte pantofi galbeni despre care  spune că sunt de  aur.  

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica