joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Jucăm la victorie»

Echipa naţională a României are programate la finalul săptămânii două partide interesante cu Muntenegru. Meciurile contează pentru Liga Europeană de volei şi fac parte dintr-o grupă în care alături de cele două formaţii se mai găsesc Azerbaidjan, Polonia şi Grecia. După două etape, România conduce clasamentul grupei şi priveşte cu încredere meciurile viitoare.

Am avut evoluţii bune, care mă conving că naţionala noastră se află pe un drum bun şi că a început să se obişnuiască cu victoriile. Rezultatele pozitive aduc rezultate pozitive. Cred că o să fie două meciuri frumoase cu Muntenegru, o formaţie solidă, experimentată care vine să joace la Craiova. Spun asta pentru că faţă de meciurile din grupa de calificare la Campionatul European au făcut doar o singură modificare. Probabil că ţintesc fazele superioare ale Ligii. Noi o să jucăm aşa cum am făcut-o de fiecare dată, pentru victorie şi pentru public.
A declarat ieri în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Sala Polivalentă antrenorul echipei naţionale Dan Pascu

El a fost susţinut în demersul său de trei dintre componenţii echipei reprezentative fiind vorba despre Laurenţiu Lică, MarianBala şi Adrian Aciobăniţei, ultimul un tânăr de nici17 ani care a demonstrat că are valoare pentru a face pasul la “echipa mare”.
După discuţiile legate de echipa naţională s-au schimbat câteva vorbe, să spunem aşa şi despre echipa de club. Destul de secretos, sau probabil doar nelămurit pe deplin asupra viitorului echipei de club pe care o pregăteşte, Dan Pascu nu a putut da foarte multe amănunte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am primit bugetele şi ne apucăm de treabă. Bugetul este mai mic decât anul trecut şi trebuie să găsim cele mai bune soluţii ca să facem o echipă competitivă. Suntem în discuţii cu anumiţi jucători să vină la Craiova, dar unii şi-au găsit deja alte angajamente.
A declarat Dănuţ Pascu

Cert este că de la SCM “U” au plecat jucătorii sârbi, că Milotin ar vrea să revină în Capitală iar Laurenţiu Vânătoru şi Todor Filip şi-au încheiat contractele. La fel de cert este că mai sunt jucători care vor să plece pentru că starea prelungită de incertitudine nu le sună bine. Iar de oferte jucătorii Craiovei nu duc lipsă. Despre vinovaţii despre această stare nu mai are rost să amintim. Unii construiesc şi alţii dărâmă din motive doar de ei ştiute.

Am oferte de la formaţii din străinătate, însă dacă se poate, mi-aş dori foarte mult să joc în continuare la Craiova. Dacă voi rămâne în România, prima opţiune va fi, fără îndoială, SCM Craiova, nu mă văd jucând la o altă echipă din ţară. Vreau să joc la Craiova dar nu depinde doar de mine.
A declarat referitor la subiect Laurenţiu Lică

Altfel, Adrian Aciobăniţei (17 ani), jucător aflat sub contract cu Tomis Constanţa şi-a arătat disponibilitatea de a veni la Craiova, mai ales că l-ar avea ca antrenor tocmai pe cel care i-a dat şansa la această vârstă să joace la naţionala de seniori.

Pentru mine contează foarte mult să joc, pentru că la Tomis Constanţa vin foarte mulţi străini este greu să prind echipa. SCM Craiova ar putea fi o variantă bună pentru mine.
A spus Adrian Aciobăniţei

Politica