joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova, reprezentată la CM al Echipelor Canine de Salvare

Centrul de Educare Canină România (CEdC) din Craiova, caută sponsori pentru a putea participa la Campionatul Mondial al Echipelor Canine de Salvare care are loc în perioada 20-24 august la Torino, în Italia.
CEdC este centrul pilot naţional de selecţie şi formare al câinilor de căutare-salvare şi al voluntarilor care doresc să se implice în activităţile de emergenţă şi în situaţii de urgenţă. Este membrul şi reprezentantul României la IRO (Organizaţia Mondială a Câinilor de Salvare, cu sediul în Salzburg /Austria); partener al celor mai importante organizaţii naţionale şi internaţionale de profil.

În activitatea sa de peste 15 ani, CEdC a reprezentat România în peste 35 acţiuni şi activităţi naţionale şi internaţionale umanitare, de emergenţă şi chinologice, a participat în 12 acţiuni NATO, UE, ONU-INSARAG precum şi la peste 60 de expoziţii şi examene canine.
În urma realizărilor şi performanţelor naţionale şi internaţionale, CEdC va reprezenta România, pentru a doua oară consecutiv,  la cel mai important eveniment chinologic mondial, organizat de către FCI (Federaţia Chinologică Internaţională). Pentru aceasta însă, Centrul are nevoie de susţinere financiară.

La ediţia precedentă a Campionatului Mondial de Salvare, din Cehia 2012,  echipa România s-a clasat pe LOCUL 9, poziţionându-se astfel în top 10, din TOP100 al ţărilor cu tradiţie în acest domeniu. Având în vedere că apreciaţi activitătile ce pun în valoare România, atât pe plan naţional cât şi internaţional, iar acest eveniment mondial va fi foarte mediatizat în mass-media română şi internaţională, apelăm la amabilitatea dumneavoastră de a ne susţine să participăm la Campionatul Mondial al Echipelor Canine de Salvare ediţia 2014. Echipa noastră va realiza o imagine importantă şi eficientă, pe termen mediu şi lung, a firmei dumneavoastră, la toate acţiunile la care participăm, la evenimentele pe care le organizăm şi la toate apariţiile noastre în mass-media.
Prof. Liviu Ionescu preşedintele CEdC România

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica