vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Concursuri şcolare la Craiova

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj anunţă că în perioada 07-10 mai 2014 se va desfăşura la Craiova ediţia a V-a a etapei naţionale a Concursului Naţional de Chimie ”Petru Poni” clasele IX-XII, filiera tehnologică, sub coordonarea Ministerului Educaţiei Naţionale şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj.
Festivitatea de deschidere va avea loc miercuri, 07 mai 2014 la ora 17.30 la Filarmonica Oltenia.
La acest concurs vor participa 148 de elevi din 38 de judeţe.
Probele concursului se vor desfăşura la Colegiul Tehnic ”C. D. Neniţescu” Craiova, în zilele de 08 şi 09 mai 2014: proba teoretică – probă scrisă din programa de concurs; proba practică – activităţi experimentale.
Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, 10 mai 2014, ora 15.00 la Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj.
Pe de altă parte, din 8 şi până în 11 mai, se va desfăşura la Craiova, etapa naţională a Concursului de Comunicări Ştiinţifice ale elevilor din învăţământul liceal pe teme de Biologie, sub  coordonarea Ministerului Educaţiei Naţionale şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj.

Comisia  Centrală a  Concursului de Comunicări Ştiinţifice ale elevilor din învăţământul liceal pe teme de Biologie este constituită din  reprezentantul Ministerului Educaţiei Naţionale, Inspector General al disciplinei Biologie din cadrul DGEÎTPV, prof. dr. Traian Şăitan, 7 cadre didactice ale Universităţii din Craiova ,Facultatea de Agricultură şi Horticultură şi Inspector Şcolar de Biologie – ISJ Dolj, prof. Atia Fodor.
Festivitatea de deschidere va avea loc joi 08 mai 2014  la Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti”  Craiova, gazda activităţilor susţinute cu această ocazie, precum şi a probelor de concurs din data de 09 mai 2014.

La acest concurs naţional vor participa elevi din 30 judeţe /municipiul Bucureşti.
Proba de concurs constă în susţinerea timp de 10 minute  de către  fiecare  elev reprezentant al judeţelor participante, a unei lucrări ştiinţifice,care aduce în prim plan rezultate cu aplicabilitate practică în domeniul biologiei.
Prezentările lucrărilor  sunt însoţite de imagini video, audio, diapozitive,  demonstraţii practice etc.
Conform regulamentului concursului,nu se admit contestaţii.
Festivitatea de premiere  va avea loc sâmbătă 10 mai 2014,ora 11.30  la Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti”  Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica