sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Felix umblă cu cioara vopsită

Primarul liberal din comuna mehedinţeană Izvoru Bîrzii, liberalul Horia Balica susţine că subprefectul Felix Manta face campanie electorală ,,fără jenă”  pesedeului. În replică,  subprefectul dezminte sec acuzaţiile. Felix Manta este finul preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, aflat în arest preventiv pentru fapte de corupţie. De altfel dacă n-ar fi fost cumătru cu Duicu , Felix Manta n-ar fi avut cum să ajungă  aşa de sus.

Subprefectul de Mehedinţi , Felix Manta face  campanie electorală PSD-ului. Cel puţin aşa susţine primarul Horia Balica din comuna Malovăţ.  Liberalii mehedinţeni îl acuză pe subprefectul de Mehedinţi, Felix Manta că face campanie electorală pentru Partidul Social Democrat la Izvoru Bîrzii, deşi calitatea sa de înalt funcţionar public interzice cu desăvârşire implicarea în propaganda politică. Primarul comunei mehedinţene Izvoru Bîrzii, Horia Balica îl acuză pe subprefectul de Mehedinţi, Felix Manta că face campanie electorală pentru Partidul Social Democrat, în care a activat până la sfârşitul lunii martie, când a fost numit în funcţia de subprefect. Balica a declarat că subprefectul ar fi fost săptămâna trecută, mai exact joi, în comuna Izvoru Bîrzii, în satele Baloteşti şi Halânga, împreună cu un grup de tineri care distribuiau pliante electorale pentru Partidul Social Democrat.

Domnul Felix Manta face campanie în Izvoru Bîrzii, fără jenă. Vine în comună cu tineri. Joi a venit şi a avut curaj să coboare din maşină şi să meargă cu aceşti copii prin comună. La un control pe care l-am avut la o reclamaţie anonimă, am  venit aici, l-am atenţionat că de Paşti se face campanie electorală la Căminul Cultural şi mi-a zis că nu este nicio problemă, că este persoană fizică cel care face campanie, dar pe afişe scria PSD.
A declarat Horia Balica

Policlinica Buna Vestire Craiova

Şi preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu a anunţat că îl va informa pe prefectul de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea cu privire la implicarea subprefectului Manta în campania electorală a PSD, cerându-i acestuia demisia din funcţie.

L-aş ruga pe domnul prefect să ia act de faptul că domnul subprefect face campanie electorală pe faţă Partidului Social Democrat şi acest lucru este inacceptabil. Eu îi voi spune, probabil, cu prima ocazie domnului prefect pentru că acest lucru trebuie să înceteze. Dacă este înalt funcţionar public, domnul  Felix Manta, pentru că despre el este vorba trebuie să îşi facă treaba de înalt funcţionar public sau dacă vrea să facă campanie electorală, atunci ar trebui să îşi dea demisia. Ajunge! Au furat de prea multe ori ca să mai fure în continuare votul românilor.
A declarat Virgil Popescu

Politica