vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Snopova a revenit la Craiova

După seria de greşeli organizatorice care au dus la părăsirea echipei de către Iulia Snopova, jucătoare extracomunitară de a cărei soartă nu s-a interesat nimeni la acea vreme în mod profesionist, ucrainianca a ajuns din nou la Craiova. Ieri, Snopova a fost la clubul patronat de Primărie unde au început demersurile pentru rezolvarea dreptului de joc.
Pentru că, deşi există dreptul de şedere în România, jucătoarea nu are drept de joc încă. Totul a fost rezolvat la iniţiativa unei mari iubitoare a handbalului şi cu ajutorul nemijlocit al unui fost antrenor al echipei craiovene.

Clubului i-a rămas partea mai uşoară de rezolvat, referindu-ne aici la dreptul de joc al Iuliei, şi să sperăm ca va reuşi să o ducă la bun sfârşit. Se vorbeşte că Iulia ar fi ajuns şi mai repede la echipă dacă nu ar fi existat iarăşi mici greşeli organizatorice. În fine, tot ieri Snopova a plecat spre capitală pentru a se alătura echipei care joacă o serie de partide de pregătire aici. Revenirea Iuliei Snopova în lotul craiovean rezolvă parte din problemele liniei de nouă metri, ucrainianca fiind o marcatoare excelentă dar şi o bună apărătoare.

Consiliul de administraţie al FRH a lămurit în aceste zile problemele referitoare la modul de desfăşurare a ediţiei viitoare a Ligii Naţionale. Concret, ceea ce au propus cluburile la iniţiativa mai mult sau mai puţin demonstrată pe faţă a FRH, şi anume un campionat cu 14 echipe, s-a realizat. Asta înseamnă că anul acesta nu mai este de tremurat la retrogradare oricare ar fi sistemul pe care federalii îl aleg. Se vehiculează trei modalităţi de întregire a campionatului cu 14 formaţii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prima ţine de organizarea unui baraj între locurile 11 şi 12 din Ligă cu locurile doi din seriile Diviziei A, cea de-a doua, de realizarea unui baraj între cele patru formaţii cu drept de promovare din Divizia A, iar cea de-a treia, de organizarea unui meci de baraj între locurile 11-12 din Ligă şi între locurile doi din Divizia A, câştigătoarele urmând să ajungă în Liga de 14 formaţii. Ultima variantă ar fi cea mai dezavantajoasă pentru Craiova, în cazul nefericit în care se pierde play-out-ul cu Neptun Constanţa. Să sperăm că nu se va ajunge în această situaţie şi actuala bancă tehnică are forţa şi cunoştinţele să ducă echipa departe de probleme. 

Politica