joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tribunalul a respins planul de reorganizare. Sentinţa nu e definitivă

Tribunalul Braşov a respins, ieri, planul de reorganizare al Fotbal Club Universitatea Craiova. Sentinţa nu este însă definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Instanţa a infirmat planul de reorganizare impus de debitoarea SC FC U Craiova SA şi a dispus începerea procedurii de intrare în faliment şi a numit în calitate de lichidator judiciar provizoriu Asociaţia de Insolvenţa SPRL Bucureşti. De asemenea, Tribunalul Braşov a stabilit data de 17 septembrie pentru continuarea procedurii. Sentinţa poate fi atacată cu recurs în termen de 7 zile de la comunicare.
Se menţionează în soluţia Tribunalului Braşov

Finanţatorul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat agenţiei MEDIAFAX, că măsura instanţei este abuzivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eu nu pot să înţeleg cum această instanţă a respins un plan de reorganizare bine construit şi care permitea creditorilor să îşi recupereze creanţele în totalitate. Este o decizie abuzivă a acestei judecătoare Simona Conţ, care nu face altceva decât să favorizeze grupul de la Primăria Craiova.
A afirmat oficialul oltean sursei citate

De asemenea, Adrian Mititelu a anunţat că va ataca decizia cu recurs.

Dacă această decizie rămâne aşa Universitatea Craiova moare. Iar eu nu pot să permit aşa ceva. Vom face recurs la Curtea de Apel Braşov împotriva acestei decizii. În cazul în care Universitatea intră în faliment, prejudiciul care i-a fost adus se triplează, iar acţionarii se vor constitui părţi în proces pentru a recupera.
A precizat Mititelu pentru MEDIAFAX

Săptămâna trecută, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a luat act de decizia de retragere din toate competiţiile a echipelor grupării FC Universitatea Craiova.

Politica