vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii trăiesc intens la Mediaş

Cu salariile şi primele de joc încă blocate, dacă oficialii din conducere şi-au păstrat încă “promisiunea”, elevii lui Pustai sunt nevoiţi să se întoarcă cu toate punctele de la Mediaş, pentru a-şi îndeplini obiectivul de a dobândi cinci puncte din partidele cu Dinamo, CFR Cluj şi Gaz Metan. În “Groapă” Pandurii s-au descurcat de minune şi au revenit la malul Jiului cu cele trei puncte, dar în compania “ceferiştilor” au clacat, cedând chiar pe “Municipalul” din Târgu-Jiu.  
Aflându-se în grafic pentru locul patru, la patru lungimi de gruparea din “Ştefan cel Mare”, Pandurii nu au voie să greşească în partida de azi, de la Mediaş, o înfrângere reducând considerabil şansele gorjenilor la lupta pentru o nouă prezenţă în cupele europene.

Lăsând la o parte aspectele fotbalistice, meciul de azi va avea şi o latură sentimentală pentru doi dintre componenţii formaţiei gorjene.
Pustai a petrecut o perioadă îndelungată pe banca tehnică a “găzarilor” şi va fi prezent pentru prima oară ca adversar pe stadionul din Mediaş. «Pentru mine e o premieră pentru că e prima dată când joc împotriva echipei din Mediaş la ei acasă. Să sperăm că o să vină lumea la stadion şi că o să urmărească un spectacol agreabil. Întâlnim o echipă care pe teren propriu este destul de redutabilă, pentru că a obţinut 23 de puncte din cele 33 pe care le au, însă şi noi în deplasare am dovedit că jucăm bine. Ne legăm şi ne punem speranţe în acest meci pentru că în deplasare am jucat mai bine în acest retur şi am obţinut şi puncte», a declarat Cristi Pustai.
Pentru cel care ţine mijlocul pandurilor intact, olandezul Breeveld, Gaz Metan Mediaş a însemnat punctul de lansare al fotbalistrului în Liga I. Totuşi, pentru Breeveld nu va fi un meci special, ci unul normal, ce are ca esenţă trei puncte importante în acest moment pentru gruparea din Târgu-Jiu.  

Nu e un meci special. Am prieteni acolo, am început acolo să joc în Liga 1 în România, dar e un meci normal, în care sunt puse în joc trei puncte. Că am prieteni acolo nu contează, doar după meci contează asta. Cred că am avut şi un pic de ghinion. Am pierdut în ultimele minute două meciuri pe care n-am putut să le câştigăm. Cu Concordia am avut acea bară şi apoi am luat gol. Acum cred că va fi mai bine. Avem la Mediaş şi sper că vom câştiga trei puncte şi vom merge mai departe.
A explicat Breeveld

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica