vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Măriri şi iar măriri. Craiovenii se conformează

În urma scumpirilor anunţate de la 1 aprilie, veniturile românilor se vor afla în impas, nu vor avea de suferit doar şoferii, ci întreaga populaţie, deoarece preţurile mai mari la benzină şi motorină înseamnă automat scumpirea tuturor acelor produse şi servicii care implică transport. Totodată majorarea preţurilor gazelor naturale va mai face încă o gaură în buzunarul românilor.

Ne aşteptăm la orice din partea Guvernului şi bineînţeles că o să ne afecteze fiindcă o dată cu creşterea preţurilor la carburanţi cresc toate, alimentele, produsele de export, o să ne descurcăm foarte greu dar încercăm să supravieţuim, trecem peste toate.
A spus Mioara Vulpe

Pe de altă parte sunt şi craioveni care consideră că această decizie a Guvernului nu este chiar atât de gravă, deoarece mărind taxele într-o parte, conducerea ţării se va redirecţiona către rezolvarea altor probleme cu care se confruntă statul român.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fără voinţa noastră, tot creşte, indiferent că ne opunem sau nu, dar dacă vrem să avem şosele mai bune să nu ni se fărâme maşinile, acceptăm şi sacrificii, dacă tot opreşte acciza asta să o bage în şoşele, atunci vor avea de câştigat politicienii şi noi, oamenii de rând. Mie îmi convine să oprească acciza dar să facă drumurile, ca să nu îmi mai stric maşina să o duc la service că te jupoaie de bani acolo, dintotdeauna a fost aşa, nu e cine ştie ce cât au adăugat, de când cresc gazele, afectează lumea mai săracă, cât să pună şi la pâine, peste tot cresc, acestea sunt vremurile.
A spus Mocioacă Ştefan

Mai mult, se pare că oamenii sunt obişnuiţi cu creşterea preţurilor şi nimic nu pare să îi mai uimească.

Se scumpesc de vreo 5-6 ani, nu îmi fac probleme, se iau salariile, se pun preţuri, o să se regleze odată, o să vină şi timpul acesta.
A spus Ilie Sturzu

Cetăţenii văd totuşi o portiţă de scăpare şi se conformează cu toate majorările survenite, sperând ca măcar să echilibreze bugetul ţării.

Pe noi aici ne loveşte deoarece cresc gazele naturale, voi plăti mai mult la gaze la pensia care o am, dar bănuiesc că va fi mai bine, trebuie să acopere găurile făcute de Guvernul Boc, de unde să ne dea banii înapoi la pensii, salarii, aşa mai contribuie să mai facă şi autostradă, din acciza asta, iau dintr-o parte dar pun în cealaltă. Până la urmă fiecare conducere face cum crede, cei dinainte ne-au tocat, ne-au luat pensiile, salariile, mă refer la Guvernul Boc.
A spus Cristache Ion

«Sistemul e defect»

Angajaţii magazinelor alimentare se gândesc deja că se vor face disponibilizări în urma măririi accizei.

Ne afectează foarte tare, poate patronul o să mai dea afară din angajate, se gândeşte că dacă renunţă la o parte din salarii echilibrează într-un fel, dacă tot se aplică taxa asta pe mai multe produse, o să avem mari pierderi, de  exemplu omul o să încerce să ia o jumătate de kilogram de cartofi, ca să mai păstreze din bani.
A relatat o vânzătoare

Sistemul e defect, toţi trag pentru ei să îşi facă vile, o să ia taxă şi pe aerul pe care îl respirăm.
A spus o altă vânzătoare

Politica