sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accizele la carburanţi au crescut!

Accizele la carburanţi au crescut. Dacă acum câteva zile litrul de motorină era 5,93 lei, ieri a suferit o creştere până la 6,33 lei. Consilierul PDL, Dan Cherciu a susţinut ieri o conferinţă de presă în care a dezbătut această problemă. Politicianul l-a criticat aspru pe prim-ministrul Victor Ponta, acuzându-i pe membrii USL “că au ca scop să-şi pregătească banii pentru campania electorală care se apropie’’.

Speram că Victor Ponta va avea mintea românului de pe urmă şi va anunţa anularea deciziei privind creşterea accizei. Din păcate, nu a fost să fie. Azi dimineaţă (n.r.-ieri)  când veneam spre serviciu am avut ocazia să compar la o staţie de benzină cu cât s-au modificat preţurile. Dacă zilele trecute un litru de motorină era 5,93 lei,  astăzi ( n.r.-ieri) a sărit preţul la 6,33 lei. Vreau, de asemenea, să fac apel la memoria tuturor că în această perioadă, în primele trei luni ale anului, USL-ul nu a scăpat nicio ocazie să ne asigure că preţurile la benzină nu vor creşte, în ciuda faptului că se va aplica această nouă acciză. Constatăm pe pielea noastră că totul a fost o nouă minciună, care nu are alt scop decât ca USL-ul să-şi pregătească banii de campanie electorală care se apropie. Se invoca faptul că această măsură este luată spre binele nostru.
A declarat Dan Cherciu

Cherciu a mai spus că măsura îi va afecta pe toţi românii, indiferent de statutul pe care îl are fiecare persoană în parte. Creşterea preţului carburanţilor clasează România în primele şase ţări ale U.E.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ni se spunea că în viitorul apropiat cheltuielile noastre vor scădea, în ciuda faptului că preţurile afişate la toate staţiile de benzină dovedesc contrariul. Va fi o măsură care ne va afecta pe toţi, care vine în completarea unei politici haotice declanşată în urmă cu doi ani de guvernarea USL. Această majorare conduce România în primele şase ţări ale Uniunii Europene ca şi preţ al carburantului. Astăzi ( n.r.-ieri) am depăşit preţurile din Germania şi Austria.
A declarat Dan Cherciu

Politica