vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ofertele Media Galaxy au atras sute de craioveni

Reduceri uriaşe şi craioveni dornici de cumpărături. Cam aşa a arătat în această dimineaţă Media Galaxy Craiova, la deschiderea oficială. Sute de craioveni au luat cu asalt cel mai mare complex electro-IT din sud-estul ţării. Peste 80 de game de produse, la preţuri reduse îi aşteaptă pe cei care vor trece pragul celui mai mare showroom electro-IT din sud-estul României. Până pe 30 martie, reducerile cumulate vor depăşi suma de 1.000.000 de lei. În acest weekend, primii clienţi Media Galaxy Craiova se vor bucura de preţuri de senzaţie. Încă de la deschidere, craiovenii au dat iama în achiziţionarea de electronice şi electrocasnice. Aparatele de aer condiţionat au fost printre cele mai căutate produse, preţurile imbatabile făcându-i pe craioveni să se înghesuie la cumpărături. Totodată, tigăile la promoţie au făcut senzaţie în rândul clienţilor, care au lăsat rafturile goale. Începând de astăzi, craiovenii vor avea la dispoziţie peste 2 500 mp de inovaţie tehnologică la preţuri fără concurenţă.

Peste 80 de produse cu reduceri substanţiale, între 45-70%, îi aşteaptă pe craioveni în acest weekend. Pentru lansarea celui mai nou showroom din reţea, Media Galaxy a iniţiat o campanie de intervievare a craiovenilor în legătură cu aşteptările lor de la noul magazin. Plecând de la dorinţele celor intervievaţi, Media Galaxy şi-a construit oferta specială pentru primul weekend de la deschidere. Această abordare inedită subliniază grija şi preocuparea constantă faţă de nevoile consumatorilor.

Media Galaxy oferă şi o paletă de servicii diversificată. Printre aceste servicii se numără: rate flexibile, instalare gratuită, transport gratuit şi extragaranţie. În plus, clienţii vor putea beneficia de serviciul ,, Batem orice preţ online sau offline!’’

Policlinica Buna Vestire Craiova

,, Mi-am cumpărat un aer condiţionat, pentru că este la reducere, doar 700 lei. Nu cred că vom mai prinde astfel de oferte tentante în Craiova aşa că am zis că profităm cât putem’’, a spus Elena V., 57 ani.

,, Tigăile sunt la super-ofertă aşa că am cumpărat patru, să mă aprovizionez pentru mai mult timp. Fiul meu şi-a luat un laptop, iar soţul a zis că un aer condiţionat nu ar strica, având în vedere preţul care este foarte avantajos’’, a spus Ioana P., 43 ani.

Media Galaxy este o reţea de 16 magazine de mare suprafaţă

Media Galaxy este o reţea de 16 magazine de mare suprafaţă, care reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalţi. Prin generozitatea spaţiului de expunere, peste 2.500 mp pe magazin, cât şi prin selecţia gamei de produse şi branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecţie de peste 10.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.

Politica