miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Media Galaxy inaugurează showroom-ul din Craiova cu reduceri de peste 1.000.000 de lei

Cel mai mare complex electro-IT din sud-estul ţării, Media Galaxy Craiova îşi va deschide astăzi porţile, începând cu ora 10.00. Media Galaxy anunţă preţurile speciale pregătite pentru craioveni. Peste 80 de game de produse, la preţuri reduse îi aşteaptă pe cei care vor trece pragul celui mai mare showroom electro-IT din sud-estul României.
În perioada 28-30 martie reducerile cumulate vor depăşi suma de 1.000.000 de lei. În primul weekend, primii clienţi Media Galaxy Craiova se vor bucura de preţuri de senzaţie. Astfel, televizoarele de ultimă generaţie, tabletele, smartphone-urile, precum şi electrocasnicele vor deveni vedeta primelor zile de la deschidere. Începând de astăzi, craiovenii vor avea la dispoziţie peste 2 500 mp de inovaţie tehnologică la preţuri fără concurenţă.

Ca o noutate, aş vrea să menţionez că acest magazin nu a apărut ca o investiţie, ci ca un răspuns la dorinţele craiovenilor ce au fost manifestate atât online, cât şi în offline. Când mă refer că în offline, este vorba că noi am ieşit în stradă şi i-am întrebat pe craioveni ce îşi doresc ei de la Media Galaxy. Peste 2500 de mp este răspunsul nostru la ceea ce craiovenii şi-au dorit. Gama noastră cuprinde peste 10.000 de produse. Avem tehnologii de ultim moment, preţuri cu reduceri foarte mari şi servicii de top.
Carmen Căpitănescu, marketing manager

Reduceri între 45-70% îi aşteaptă pe craioveni în acest weekend, la Media Galaxy

Policlinica Buna Vestire Craiova

Peste 80 de produse cu reduceri substanţiale, între 45-70%, îi aşteaptă pe craioveni în acest weekend. Pentru lansarea celui mai nou showroom din reţea, Media Galaxy a iniţiat o campanie de intervievare a craiovenilor în legătură cu aşteptările lor de la noul magazin.
Plecând de la dorinţele celor intervievaţi, Media Galaxy şi-a construit oferta specială pentru primul weekend de la deschidere. Această abordare inedită subliniază grija şi preocuparea constantă faţă de nevoile consumatorilor.
În primele zile, zeci de mii de doljeni sunt aşteptaţi să se bucure de experienţa celor 2500 mp de inovaţii şi de cele peste 10.000 de produse din portofoliul Media Galaxy. Gama variată îi va întâmpina pe cei curioşi cu produse pentru toate buzunarele, de la accesorii, precum televizoare de ultimă generaţie.

Promoţia va fi valabilă în acest weekend, 28-30 martie. În plus, avem un sistem de finanţare foarte bun, special pentru craioveni, avem chiar şi rate fără dobândă. Sunt fericit să ne aflăm astăzi (n.r.-ieri) la Craiova, cu un nou magazin, de mare ţinută, care răspunde cerinţelor şi aspiraţiilor locuitorilor Craiovei. Venirea noastră la Craiova nu este întâmplătoare, este o urmare a dorinţelor oamenilor care au accesat site-ul nostru şi care şi-au exprimat interesul de a avea un astfel de magazin. Oferim un pachet complet de servicii, cu cele mai bune preţuri de pe piaţă. Avem acel slogan: Batem orice preţ. Vorbim de servicii financiare şi extragaranţii pentru produsele pe care le vindem. Magazinul are o echipă formată din peste 30 de specialişti, care sunt pregătiţi în orice moment să satisfacă şi să răspundă nevoilor, solicitărilor şi curiozităţilor clienţilor noştri. Magazinul se adresează nu numai Craiovei, ci întregului judeţ.
Adrian Notă, vicepreşedinte Media Galaxy

Media Galaxy pune la bătaie preţuri imbatabile

Media Galaxy oferă şi o paletă de servicii diversificată. Printre aceste servicii se numără: rate flexibile, instalare gratuită, transport gratuit şi extragaranţie. În plus, clienţii vor putea beneficia de serviciul ,,Batem orice preţ online sau offline!’’. Astfel, clienţii care vor găsi produsele din gama Media Galaxy la preţuri mai mici la retail-erii specializaţi, atât online, cât şi offline, vor primi diferenţa. Acest serviciu subliniază preţurile imbatabile pe care Media Galaxy le oferă.

Această execuţie a reuşit să ne facă să ne depăşim pe noi înşine. Există competiţie ca în orice piaţă. Putem să fim un pic geloşi pe Craiova, pentru că are cea mai frumoasă execuţie Media Galaxy din România. Această realizare nu ar fi fost posibilă fără efortul echipei Altex Media Galaxy. Noi vrem să creăm un altfel de magazin, care nu-şi propune decât să ofere produse, ci să şi ofere o altă experienţă cumpărătorului. Am văzut în ultimii ani o schimbare importantă în trendul de consum, în viaţa clientului şi bineînţeles viaţa digitală şi nevoia de informaţie sunt cele care ne-au schimbat modul în care trăim astăzi. Media Galaxy este făcut să răspundă acestor nevoi. Ne propunem pentru Craiova această execuţie, pentru că este o zonă industrială a României în care noi credem.
Dan Ostahie, preşedinte Media Galaxy

Media Galaxy este o reţea de 16 magazine de mare suprafaţă

Media Galaxy este o reţea de 16 magazine de mare suprafaţă, care reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalţi. Prin generozitatea spaţiului de expunere, peste 2.500 mp pe magazin, cât şi prin selecţia gamei de produse şi branduri, Media Galaxy reprezintă un standard în retailul electro-IT din România. Brandul oferă consumatorului libertatea de a alege dintr-o selecţie de peste 10.000 de produse disponibile într-un singur magazin. Media Galaxy face parte din grupul ALTEX România.

Politica