joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hoţi de seminţe, arestaţi

Poliţişti doljeni au reţinut autorii unor furturi din societăţi comerciale. Aceştia au “sustras” 12 saci cu seminţe de floarea soarelui şi 296 litri substanţe de uz fitosanitar – erbicid.
C.COSTINEL, 25 de ani, din Giurgiţa, A.MITEL, 47 de ani, din Segarcea, C.FLORIN, 49 de ani şi C.ILIE, 46 de ani, ambii din comuna Bârca, Dolj, sunt acum acuzaţi de furt şi complicitate la furt.

În urma activităţilor specifice întreprinse de lucrătorii de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Segarcea şi Secţia 14 Poliţie Rurală Bârca s-a stabilit faptul că, în perioada 21.01-10.03.2014, C.COSTINEL a sustras în mod repetat bunuri din incinta Silozului Segarcea pe care le-a valorificat în localităţile Bârca, Urzicuţa şi Cârna, cu ajutorul celorlalţi trei complici. Pe numele lui C.COSTINEL s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată, iar pe numele celorlalţi doljeni s-a întocmit dosar pentru complicitate la infracţiunea de furt calificat în formă continuată.
IPJ DOLJ

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica