marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

În spatele gratiilor pentru furt calificat

În dimineaţa zilei de 11.03.2014, în jurul orei 10.00, pe strada Păltiniş, din Craiova, lucrători din cadrul Secţiei 4 Poliţie cu ocazia desfăşurării unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii furturilor din societăţi comerciale, l-au depistat pe N.GEORGE, 62 de ani, din localitate, care avea un comportament suspect în momentul în care a observat patrula poliţiei.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că acesta, în data de 17.02.2014, acesta a pătruns în incinta unei policlinici medicale din Craiova, iar dintr-un cabinet medical a sustras un portofel cu documente aparţinînd lui  P.PETRIŞOR, în valoarea de 1000 lei, fapta nefiind reclamată la momentul comiterii.
Faţă de N.GEORGE s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar în baza probatoriului administrat a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore şi fiind prezentat Judecătoriei Craiova, i s-a emis mandat de arestare preventivă pe timp de 30 zile. Acesta a fost introdus în arestul I.P.J. Dolj.  
IPJ DOLJ

Politica