joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

13 ani de «Ediţie Specială»

Poate însă, tocmai din aceste motive, multe subiecte de presă erau foarte des  exclusivităţi. Îmi aduc aminte că citeam presa considerată “adversar” şi urmăream ce aveam  noi şi ce nu aveau ei.  

Intrând pe piaţa locală cu un nou trend, cel al “lupilor tineri”, avizi să înveţe meserie, în colectivul de la Ediţie Specială s-au format jurnalişti care activează şi acum, deşi la început experienţa lor era zero. Mulţi dintre ei au devenit, în timp,corespondenţi de presă pentru publicaţii naţionale.

De-a lungul timpului, ziarul a trecut prin diferite momente. Bune, rele, ca şi în viaţă. Indiscutabil însă, brandul format prin aportul fiecărei persoane care a lucrat la acest ziar a mers înainte. Iar cititorii au avut întotdeauna numai de câştigat!

Policlinica Buna Vestire Craiova

La ceas aniversar, cei despre care am scris, de bine sau de rău, dar întotdeauna obiectiv, ne-au transmis mesajele lor de felicitare. Vă mulţumim pentru cuvintele frumoase şi vă spunem că vom rămâne mereu la fel de atenţi. Pentru a vă atenţiona atunci când greşiţi dar şi pentru a vă spune că aţi făcut lucruri bune.

În 12 martie 2001 am lansat pe piaţa Olteniei un cotidian căruia puţini îi dădeau vreo şansă. Iată că au trecut 13 ani şi «Ediţie Specială» a reuşit cu brio să-şi facă loc pe piaţă.
De-a lungul acestei perioade au fost urcuşuri şi coborâşuri, însă nimeni nu poate contesta valoarea acestui brand care a ştiut să contrabalanseze spre binele cetăţenilor evenimentele şi relatările de zi cu zi spre folosul interesului public.
De-a lungul vremii «Ediţie Specială» a reprezentat o reală concurenţă pentru celelalte ziare şi o fereastră spre adevăr şi realitate. În acest ziar au scris ani de-a rândul nume mari ale presei româneşti, dar şi cei mai importanţi ziarişti de pe plan local.
Nu am fost perfecţi, am sărit calul în nenumărate rânduri, dar corectitudinea şi verticalitatea au fost principiile de bază. Credem că am fost în permanenţă în slujba cititorilor, cărora le mulţumim că au fost alături de noi atunci cand ne-a fost greu şi le promitem că vom încerca în permanenţă să fim cei mai buni.
Astăzi sunt bucuros că «Ediţie Specială» este condus de o echipă tânără care împotriva tuturor dificultăţilor economice pe care le traversează ţara şi mediul de afaceri din România, duce mai departe proiectul pe care l-am fondat acum 13 ani.

Adrian Mititelu, fondator «Ediţie Specială»

«Un proiect îndrăzneţ, o poveste de succes»

Suntem la un moment aniversar deosebit în peisajul presei craiovene – 13 ani de la primul tipar al cotidianului «Ediţie Specială», unul dintre cele mai importante şi răspândite ziare regionale din ţară.
Sunt 13 ani de activitate în interesul şi pentru informarea corectă a comunităţii din întreaga Oltenie. Este şi unul dintre multele motive pentru care colectivul redacţional merită întreaga noastră apreciere şi preţuire. Gândurile noastre bune se îndreaptă şi către echipa managerială a «Ediţiei Speciale», care a reuşit în toţi aceşti ani să transforme un proiect îndrăzneţ într-o poveste de succes.  Vreau să transmit felicitări pentru modalitatea în care aţi ştiut să puneţi în prim plan interesul public, oferind informaţii relevante şi complete cu promptitudine şi corectitudine. Totodată, îmi reafirm susţinerea pentru libertatea de exprimare a presei şi pentru eforturile mass-media de a-şi întări statutul în raport cu celelalte instituţii ale statului român
În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, vă mulţumesc pentru că, în toţi aceşti ani, v-am simţit aproape şi atunci când am făcut lucruri bune, dar mai ales atunci când lucrurile nu ne-au ieşit aşa cum ne-am fi dorit. La ceas aniversar doresc să urez colectivului redacţional şi echipei manageriale ale cotidianului «Ediţie Specială» un sincer «La mulţi ani!» şi mult succes în îndeplinirea dificilei misii pe care v-aţi asumat-o în urmă cu 13 ani.

Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj

«Materiale de presă realizate cu profesionalism»

Încep prin a felicita colectivul editorial şi cotidianul «Ediţie Specială» pentru întreaga activitate depusă, în cei 13 ani de existenţă instituţională, în beneficiul unei bune şi complete informări a cititorilor săi.
Prin intermediul materialelor de presă realizate cu profesionalism de către un colectiv dedicat meseriei de jurnalist aţi ştiut să ne oferiţi cea mai bună reflexie a activităţii pe care noi o desfăşurăm zi de zi. Vreau să vă mulţumesc că, de-a lungul timpului, ne-aţi fost un real sprijin, reuşind să dezvoltăm un parteneriat bazat pe corectitudine, respect reciproc şi profesionalism. Vă asigur de întreaga mea consideraţie şi disponibilitate pentru continuarea bunei relaţii de colaborare cu aceeaşi deschidere şi transparenţă ca până în prezent.
La mulţi ani!
Cristinel Iovan, vicepreşedinte Consiliul Judeţean Dolj

La aniversarea celor 13 ani de activitate vă felicit pentru profesionalism şi vă transmit cele mai sincere urări de bine! Ne bucurăm să colaborăm cu oameni deosebiţi, cu o echipă de profesionişti,  aşa cum este cea a cotidianului Ediţie Specială, pentru ca judeţul Dolj să fie cât mai bine şi corect informat. Vă doresc succes în activitate şi cât mai multe realizări!
La mulţi ani!
Laurenţiu Ivanovici, vicepreşedinte Consiliul Judeţean Dolj

«13 ani de provocări!»

Cotidianul de Oltenia- Ediţie specială’’ împlineşte 13 ani  de experienţe acumulate, de provocări şi de realizări.
Sunt sigur că veţi reuşi, în continuare, să fiţi pe placul tuturor celor care vă citesc. Felicit colectivul redacţional  pentru efortul depus şi pentru implicare şi vă doresc cât mai multe apariţii editoriale şi LA MULŢI ANI!

Prefectul judeţului Dolj, Ing. Marius Cristinel Deca

«Un brand recunoscut, de care oltenii sunt mândri!»

Ediţie Specială a devenit în timp un brand recunoscut în rândul mass-mediei locale, de care oltenii sunt mândri. ESO este un nume care are un cuvânt greu de spus în diferite domenii precum politică, societatea civilă, sportul, cultura sau administraţia locală.
Indiferent dacă am fost lăudaţi sau criticaţi în paginile dumneavoastră, vă mulţumim că v-aţi făcut datoria de jurnalişti neutri şi implicaţi  în viaţa judeţului nostru.
Acum, la aniversarea a 13 ani de “Ediţie Specială”, vă urăm să aveţi viaţă lungă şi să vă situaţi mereu pe baricadele adevărului şi profesionalismului, unde v-aţi aflat mereu.
La mulţi ani, ESO!  

Marian Jean Marinescu Preşedinte PDL Dolj

«Ediţie Specială a dinamizat presa din Oltenia!»

Apariţia cotidianului Ediţie Specială a dinamizat presa scrisă din Oltenia şi a devenit, în scurt timp, un brand respectat. Împliniţi treisprezece ani, o vârstă frumoasă pentru un ziar care poartă zi de zi o responsabilitate foarte mare faţă de cititori. Sunt convins că anii care au trecut peste Ediţie Specială nu au fost întodeauna uşori, dar a reuşit întotdeauna să vină în faţa oamenilor cu subiecte bune, tratate cu profesionalism. La mulţi ani, odată cu trecerea anilor să vă crească numărul de cititori, să ne vedem cu bine la eliberarea cărţii de identitate şi la majorat!   
Deputat Claudiu Manda  preşedinte PSD Dolj

«Sunteţi reporterii realităţii!»

Sunt mulţi cei care au spus şi au dorit ca o parte a presei să fie pusă pe butuci. I-au băgat adesea pumnul în gură, au încercat să o subjuge şi au crezut că vor reuşi. Existenţa pe piaţă a publicaţiei dumneavoastră este poate cea mai clară dovadă că adevărul e făcut să iasă la lumină, indiferent de consecinţe, indiferent cât de greu este să lupţi pentru a-l face cunoscut. Vă doresc ca în fiecare zi să credeţi că aduceţi lumii câte o ediţie specială şi să nu renunţaţi niciodată la visul de a fi reporterii realităţii, entuziaşti, pasionaţi şi devotaţi celor care vă citesc de atâta vreme.
La mulţi ani!

Senator PNL Mario Ovidiu Oprea

În această zi specială, vă transmitem un sincer „La mulţi ani” şi la cât mai mulţi cititori. Cu acest prilej, mulţumim colectivului „Ediţie Specială” pentru obiectivismul, imparţialitatea şi profesionalismul de care a dat dovadă în prezentarea evenimentelor organizate de Universitatea din Craiova, precum şi a ştirilor din Oltenia. Vă dorim mult succes în continuare şi urăm întregului colectiv redacţional să nu uite să ţină cont în permanenţă de deontologia profesională.
Prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănişor – rectorul Universităţii din Craiova

„Ediţie Specială”, important cotidian, a reuşit să aibă o evoluţie remarcabilă în peisajul mediatic doljean pe parcursul celor 13 ani de la înfiinţare, dovedind cu fiecare apariţie operativitate, profesionalism şi echidistanţă. Cu ocazia acestei aniversări doresc să urez colectivului redacţional şi echipei manageriale ale cotidianului ,,Ediţie Specială” o activitate îndelungată şi un sincer ,,LA MULŢI ANI!”
NICOLAE SORIN RĂDUCAN Director executiv APIA DOLJ

Sărbătorirea celor 13 ani de activitate în peisajul presei craiovene al cotidianului „Ediţie Specială”, ne oferă plăcutul prilej de a ne alătura tuturor celor care vă urează existenţă îndelungată şi realizări profesionale de excepţie. Pe acestă cale, vă rog să primiţi în buchetul urărilor de bine cele mai sincere aprecieri pentru modul în care, colectivul de profesionişti al cotidianului dumneavoastră a reuşit să transmită prompt, obiectiv şi complet publicului larg informaţii de interes şi vă asigurăm de deplina noastră colaborare şi deschidere în relizarea unei informări corecte şi echidistante a opiniei publice. Conştienţi de importanţa rolului pe care îl aveţi în societate în general şi în comunitatea locală în special, avem convingerea că ne veţi fi alături prin nobila dumneavoastră activitate jurnalistică şi vă dorim ca toate proiectele întreprinse pe viitor să fie încununate de succes.
La mulţi ani!

În numele jandarmilor doljeni.
Inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Mihai Bravul” Dolj, Colonel dr. Constantin FLOREA

Întregului colectiv al cotidianului «Ediţie Specială de Oltenia»

“Ediţie Specială de Oltenia” atinge , iată, un strălucitor jalon în timp, din propria-i viaţă – 13 ani de rodnică şi admirabilă activitate.
13 ani este o cifră mică pentru unii, mare pentru alţii, însă pentru cotidianul „Ediţie Specială de Oltenia” este foarte importantă.
10 este nota pe care o meritaţi pentru profesionalismul, dăruirea şi talentul puse în slujba cetăţenilor, pentru informarea corectă şi oportună a acestora.
Dorim să scoatem în evidenţă faptul că aţi fost permanent alături de Gruparea de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti” Craiova, reuşind, cu obiectivitate, să aduceţi în faţa opiniei publice activitatea acestei instituţii. Vă mulţumim pentru acest lucru şi avem convingerea că şi pe viitor colaborarea cu dumneavoastră va fi cel puţin la fel de frumoasă.
Pentru activitatea pe care o desfăşuraţi, daţi-ne voie ca în acest moment aniversar să vă felicităm călduros şi să vă urăm mult succes în toate demersurile pe care le întreprindeţi.
LA MULŢI ANI!

COMANDANTULGRUPĂRII DE JANDARMI MOBILE „FRAŢII BUZEŞTI” CRAIOVA, Colonel ANDREIANA MARIN

Cu ocazia împlinirii a 13 ani de activitate neîntreruptă în care aţi reflectat cu promtitudine  toate evenimentele importante la care au participat ehipajele unităţii noastre, conducerea  Inspectoratului  pentru Situaţii de  Urgenţă „Oltenia” al  judeţului Dolj vă urează un sincer  “La mulţi ani”  şi la cât mai multe  ediţii.

Politica