vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«UDMR, PSD şi PNL înfometează oamenii ca să le poată cumpăra voturile»

PNL se foloseşte de cearta cu PSD pentru a creşte în sondaje, însă, în realitate rămâne la putere. Este opinia democrat-liberalilor doljeni. Preşedintele PDL Dolj, Marian Jean Marinescu, a criticat ieşirea PNL de la guvernare spunând că este doar o manevră politică.

Ce se întâmplă la noi nu se întâmplă nicăieri. PNL şi PSD au făcut în aceşti ani, inimaginabil de mult rău pentru România, pentru noi, pentru oameni. Cică Antonescu, PNL, a plecat de la putere. Ce prefect avem aici? După ce a înnebunit toată ţara cu bun-simţ, cinstiţi, corecţi, competenţi, ce s-a întâmplat în aceşti ani? E posibil să îţi bagi în program o idee cu care ai făcut moţiune de cenzură acum doi ani? S-a ajuns prea departe. Eu sunt convins că PNL a constatat prin toate sondajele că este pe locul 3, pentru că asta este realitatea, în europene va veni pe locul 3, şi atunci încearcă să salveze, aşa în final, această situaţie. Adică ieşi de la putere, îţi retragi miniştrii, dar peste tot în ţară rămâi la putere. Antonescu şi-a dat demisia ca să încerce să aburească lumea, să scape de responsablitate, acum, înainte de alegeri. Ca să se uite de promisiunile care s-au făcut în 2012, când s-a votat masiv pe promisiuni.
Marian Jean Marinescu

Şi deputaul Ştefan Stoica i-a atacat pe penelişti:
Când merg la nivel central spun că PSD a fost partidul cel rău din USL, care i-a dat afară, iar când vin aici spun că PSD este foarte bun. Deşi ambele partide au reprezentanţi de aici în birourile centrale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cât despre proprii membri care au rămas în diferite funcţii în instituţiile din urbe, pedeliştii spun că aceia sunt profesionişti.

Cei care au rămas în funcţii, sunt doi-trei oameni care au rămas acolo fără sprijinul nostru.
Marian Jean Marinescu

Preşedintele PDL Dolj a criticat şi alianţa PSD cu UDMR.

Promisiunile făcute UDMR sunt promisiuni făcute de politicieni disperaţi. Să le promiţi ceva pentru care tu ai facut moţiune de cenzură..ai susţinut până acum Roşia Montană, ai depus şi lege în Parlament şi acum o scoţi. Vi se pare normal ca în Harghita şi Covasna să existe sărăcia care este acum, în condiţiile în care e autonomie locală? De 20 de ani UDMR dispune de bugetul acestor două judeţe, plus ajutor de la bugetul naţional şi plus altfel de ajutoare. I-au ţinut pe oamenii ăia în sărăcie tocmai pentru a putea să îi manipuleze. Se aseamănă din acest punct de vedere UDMR cu PSD+PNL. Ţinem oamenii săraci, nu le dăm locuri de muncă să-şi câştige singuri existenţa, ca să putem să le cumpărăm voturile fără probleme.
Marian Jean Marinescu

Marian Jean Marinescu crede că, odată cu intrarea la guvernare, UDMR nu va obţine autonomia în Ţinutul Secuiesc.

Eu sper să nu se ajungă la aşa ceva, sunt mai rezervat în răspunsuri, vreau să văd programul. Eu cred că nu se va întâmpla acest lucru, nu pentru că, cine ştie, din dorinţa lor de putere PSD şi PNL ar putea să facă acest lucru, dar eu cred că există încă o Curte Constituţională, există un partid, PDL, care va ataca la Curte orice fel de intenţie de acest gen şi sunt convins că nu se va întâmpla acest lucru.

Despre o eventuală colaborare cu partidele aflate în opoziţie, liderul democrat-liberalilor doljeni a afirmat că nu se poate discuta decât după alegerile europarlamentare.

Politica