vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minerii, zdrobiţi după pauză

Nevoit să convoace de urgenţă trei juniori republicani, după ce Traşcă, M. Laurenţiu,  Poenaru şi Şoo n-au mai putut face vineri deplasarea din cauza gripei, iar Dicu, Stanciu, C. Laurenţiu, Neacşu, Hanu şi Cernica erau indisponibili,  antrenorul Gabi Zahiu părea să fi găsit soluţia câştigătoare la Târgu Mureş.
Decimată la nivelul lotului, Minerul  a făcut în prima repriză faţă asediului gazdelor, iar intervenţiile portarului Popescu au păstrat tabela imaculată. Ultima clasată a replicat pe contraatac, însă n-a găsit cadrul porţii.
Oaspeţii n-au mai greşit ţinta în minutul 40, când atacantul Trifu a reluat cu capul centrarea lui Răzvan Nicoloff şi, pentru prima dată într-un meci susţinut în deplasare în actualul sezon, Minerul Motru a avut avantaj pe tabela de marcaj. La fel ca în partida din etapa precedentă, când a fost condusă în Bănie cu 1-0 la pauză, ASA a întors rezultatul în partea secundă.

Unguru putea face 0-2

La Târgu Mureş, mijlocaşul Unguru a avut şansa desprinderii în minutul 56, dar, cu poarta goală, a trimis balonul, din 6 metri, mult peste transversală. La faza următoare, Popescu a respins în corner şutul lui Bumba, dar n-a mai putut interveni şi la lovitura de cap a lui Amauri, din minutul 59.
Nemarcat, jucătorul african a realizat dubla, aducându-şi astfel echipa în avantaj, în minutul 70, când a fructificat cu latul, din 10 metri, centrarea lui Bumba. La scurt timp, nou-intratul Buhăescu a majorat  scorul, după ce a agăţat balonul de sub mâna lui Popescu şi l-a trimis în plasă, iar în prelungiri, Hora s-a înălţat şi a stabilit rezultatul final. A fost pentru prima dată în acest sezon când Minerul a încasat patru goluri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am jucat cu echipa care conduce într-un clasament provizoriu al play-off-ului şi nu sunt prea sunt multe de spus după asemenea rezultat. Ştiam ce ne aşteaptă, fiindcă întâlneam una dintre principalele candidate la promovare. Noi avem mari probleme de lot din cauza numeroaselor accidentări şi am venit la Târgu Mureş cu un lot foarte tânăr, cu mulţi jucători mai puţin experimentaţi. ASA a meritat victoria, dar am pierdut pe greşeli individuale. După golul de 2-1 am căzut psihic. Ne-a învins o echipă mai puternică şi recunosc că m-a surprins plăcut echipa din Târgu-Mureş pentru jocul practicat, în special în a doua repriză. De când am preluat eu pe Motru, ASA mi s-a părut cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o.
A declarat Zahiu la conferinţa de presă

Am avut un joc mai greu decât mă aşteptam. Le-am spus băieţilor că trebuie să trateze jocul cu maximă seriozitate, chiar dacă adversarul se află pe ultimul loc. Nu am reuşit să înscriem în prima repriză, deşi am avut câteva situaţii foarte clare şi a venit acel gol al Motrului, care a surprins pe toată lumea. Am fost foarte dezamăgit de prima repriză şi nu le-am zis băieţilor nimic la pauză. Am abordat a doua repriză cu altă determinare şi eram convins că până la urmă vom învinge. Mai avem de lucru pentru a pune la punct relaţiile de joc, unde suferim încă. Rămâne să pregătim cu mare atenţie jocul de la Slatina.
A replicat Sabău

Politica