vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

GALERIE FOTO / UNIVERSITATEA CRAIOVA – FC Bihor Oradea 0-0

Final de meci la Drobeta Turnu-Severin. Partida dintre Universitatea Craiova şi FC Bihor Oradea se încheie cu o remiză albă.

Min 90 De la margine se arată 4 minute suplimentare. Partida intră în prelungiri.

Min 85 Lovitură liberă de la 30 de metri lateral stânga pentru craioveni. Execută Dorel Stoica, dar balonul este respins în corner. Roman bate lovitura de la colţ, iar apărarea bihoreană îndepărtează pericolul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Min 82  Dragoş Bon efectuează şi ultima modificare. Iese Vasile Gheorghe, intră Nelu Nicolae.

Min 80 Ultima schimbare la FC Bihor: iese Ianc şi intră Hadăr. 

Min 79 Şut al lui Vasile Gheorghe de la 25 de metri, pe lângă poarta apărată de Smaranda.

Min 70 Pop scapă singur cu Hotoboc, însă portarul Universităţii iese inteligent la 16 metri şi îl blochează excelent pe orădean.

Min 69 Bihorenii au parte de o nouă avertizare. Centralul partidei îi arată şi lui Has cartonaşul galben.

Min 66 Tehnicienii celor două echipe efectueză noi schimbări. La FC Bihor iese Lukacs, intră Lupu, în timp ce la Universitatea Craiova Ripoli este înlocuit cu Roman.

Min 64 Dorel Stoica îi creează noi emoţii lui Smaranda cu un şut de la 20 de metri care trece la o distanţă mică pe lângă buturi

Min 63 Eliminare la FC Bihor! Achim vede al doilea cartonaş galben şi este trimis în afara terenului. Oaspeţii vor evolua de acum în inferioritate numerică.

Min 62 Vasile Gheorghe şutează de la 25 de metri puţin peste poartă.

Min 57 Primele schimbări ale partidei. La FC Bihor iese Bic şi intră Popa, iar la Universitatea Săceanu este înlocuit cu Mârzeanu.

Min 54 Triunghi de pase între Buşu şi Ciucă, dar acesta din urmă trage din 18 metri în blocajul oaspeţilor

Min 52 Corner executat de craioveni, care însă rămâne fără un rezultat concret.

Min 50 Cartonaş galben pentru Mădălin Ciucă. Lovitură liberă bătută de bihoreni în colţul careului de 16 metri, lateral stânga. Mingea ajunge în careu, Ciucă respinge, minge este reluată către careu, dar din doi metri Pop trimite pe lângă poartă.

Min 49 Cartonaş galben văzut de Achim pentru un fault fără balon la mijlocul terenului.

Min 48 Lovitură liberă de la 30 de metri lateral dreapta pentru Universitatea Craiova. Ripoli execută spre colţul lung, iar mingea iese în aut de poartă

Min 47 Acţiune de atac a Universităţii Craiova. Stoianof trimite în careu din 15 m lateral dreapta, însă niciunul dintre coechipierii săi nu reuşeşte să ajungă la minge.

Min 46 Partida s-a reluat la Severin. Echipele nu au prezentat nicio modificare în formaţia de start la momentul reintrării pe gazon.

Pauză

Min 45 Cartonaş galben văzut de Bălaşa. Lovitură liberă de la 25 de metri lateral stângă pentru FC Bihor. Reţine fără probleme Hotoboc. De la margine se arată un minut de prelungire.

Min 42 Fault făcut de Letan asupra lui Buşu, arbitrul îi arată cartonaşul galben. Lovitură liberă de la 20 de m pentru Universitatea, iar mingea este respinsă de oaspeţi.

Min 36 Vasile Gheorghe centrează din 30 m în careu. Bălan reia spre poartă, dar unul dintre fundaşii Bihorului respinge în corner. În urma loviturii de la colţ, craiovenii se iau la ţintă reciproc, iar mingea este îndepărtată de apărare bihoreană. În prealabil, jucătorii Universităţii Craiova solicitaseră henţ la intervenţia oaspeţilor, dar arbitrul nu a acordat nimic.

Min 34 Centrare bună a lui Vasile Gheorghe spre Ripoli, dar Letan respinge din faţa acestuia. Contraatac al Bihorului, însă Ciucă se descurcă şi linişteşte apele în apărarea craioveană.

Min 32 Ocazie mare a Universităţii Craiova! Bălan trage peste poartă din numai opt metri.

Min 23 Oaspeţii execută o lovitură de la colţ, care rămâne fără rezultat.

Min 21 Intervenţie salvatoare a lui Hotoboc. Jucătorul oaspeţilor Has trimite un şut surprinzător de la 25 de metri, dar portarul Universităţii este atent şi reuşeşte să menţină tabela intactă.

Min 19 Cartonaş galben pentru Sorin Buşu. Lovitură liberă de la 20 m lateral dreapta pentru bihoreni, apărarea craioveană respinge.

Min 13 Centrare bună a lui Stoianof în faţa porţii, însă Letan respinge din faţa lui Bălan.

Min 11 Lovitură liberă de la 20 de m lateral stânga pentru Universitatea Craiova. Vasile Gheorghe execută în careu, dar căpitanul oaspeţilor respinge.

Min 8 Goge rezolvă o situaţie de unu la unu într-un duel direct cu Bic, respingând balonul în corner.

Min 7 Pascariu vede cartonaşul galben pentru un fault la mijlocul terenului asupra lui Stoianof. În urma loviturii libere executate de craioveni, mingea ajunge în careul oaspeţilor, de unde fundaşii lui Pelici resping.

Min. 2 Cartonaş galben văzut de Lukacs după un fault făcut în jumătate de teren a oaspeţilor asupra lui Sorin Buşu. Dorel Stoica execută lovitura liberă de la 40 de m lateral stângă, dar apărarea bihoreană îndepărtează pericolul.

Min. 1 Călin Iulian a fluierat startul meciului la Severin. La meci asistă circa 1000 de spectatori.

–––––––––––––––––––––––––––––––

Formaţiile de start:

Universitatea Craiova: Hotoboc – Goge, Bălaşa, Ciucă(cpt.), Buşu – Săceanu, Dorel Stoica, Vasile Gheorghe – Stoianof, Ripoli, Bălan

Rezerve: Barabaş, Mârzeanu, Nicolae Nelu, Frăsineanu, Rioşanu, Roman, Popescu

Antrenor: Dragoş Bon

FC Bihor Oradea: Smaranda – Letan, Lazăr(cpt.), Pascariu, Achim – Străuţ, Haş, Bic, Ianc – Pop, Lukacs

Rezerve: Sălajan, Mintaş, Popa, Stancu, Nichita, Hadăr, Lupu

Antrenor: Alex Pelici

Arbitri: Călin Iulian(Ştefăneşti) – asistenţi: Ciocănea Ioan(Sibiu) şi Stroe Gabriel(Piteşti)

Începând cu ora 15, Universitatea Craiova va evolua în compania orădenilor pe stadionul municipal din Drobeta Turnu-Severin.

Politica