miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovenii au umplut podiumurile la Deva

La sfârşitul săptămânii trecute, la Deva, a avut loc ultimul act al Campionatului Naţional U18 la disciplina sportivă denumită judo, competiţia la care au luat parte şi judokani de la trei cluburi din Craiova. În total craiovenii au obţinut 11 medalii, dintre care una singură de aur, cinci de argint şi cinci de bronz.

Din partea CSM Craiova singura care a păşit pe podium a fost Veghea Nicoleta( +70 kg, locul III), în timp ce de la LPS Petrache Trişcu judocanii pregătiţi de Nicu Pârvu au luat argintul prin Lorena Necula (70 kg), Alexandra Jochian (70 kg) şi Claudia Florea (50 kg), iar sportivii antrenaţi de Voinea Mihai au obţinut următoarele medalii: Vrejoiu Andreea(44 kg, locul III, LPS), Pasăre Robert (55 kg, locul III, LPS), Dragomir Mădălin(81 kg, locul III, LPS), Ganea Alexandra(44 kg, locul II, CSU), Bleaju Theodora(48 kg, locul I, CSU), Văcaru Floriana(70 kg, locul II, CSU), Râciu Cleonia(57 kg, locul III, CSU).

În altă ordine de idei, de la secţia de lupte a CSM Craiova Stângă Miruna(44 kg) a ocupat prima poziţie la prima etapă de calificări a Campionatului Naţional Individual de Juniori, găzduit de sala sporturilor din Mangalia week-end-ul trecut.

Policlinica Buna Vestire Craiova

–––––-

Rezultate judo mehedinţi

Copiii lui Vasilan, aproape de podium la cadeţi

Doi dintre judoka antrenaţi de Gicu Vasilan au avut evoluţii bune la Deva, deşi au luptat cu sportivi mai mari ca vârstă. Astfel, Anda Vâlvoi s-a clasat pe locul al V-lea în limitele categoriei 57 kg, iar Costel Untaru (46 kg) a încheiat concursul pe şapte. În schimb, Adrian Argint (59 kg) a pierdut încă din  primul tur şi nu s-a clasat.

Sunt mulţumit de prestaţia elevilor mei, ţinând cont că sunt cu trei ani mai mici de vârstă, toţi fiind născuţi în 1999. Ei vor participa şi la copii U16. Vineri vor concura la etapa de regiune pe care o vom organiza la Severin. Cu siguranţă se vor califica, iar peste o lună vor lupta pentru medalii în finala de la Oneşti.
A precizat antrenorul Vasilan

Politica