vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

UN BOGAT ÎNCEPUT DE MARTIE LA CENTRUL CULTURAL EUGEN IONESCU

Centrul Cultural Eugen Ionescu este gazda unor evenimente culturale dedicate FEMEII. Această ENTITATE: enigmatică, frumoasă, blândă dar şi dură. Spectacole de dans şi muzică, teatru, recitaluri, toate vor fi dedicate sărbătoritei acestei luni: FEMEIA. Conducerea centrului, încearcă prin aceste manifestări să dea un semn de preţuire pentru cea care ne-a dat viaţă, dar şi pentru a ura bun venit primăverii. Începând cu data de 27 februarie 2014, ora 17.30, în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ Slatina a fost inaugurat  vernisajul expoziţiei de pictură şi grafică „ ESEURI PLASTICE “

Primăria municipiului Slatina, Asociaţia Culturală Center Inter Art, Centrul Internaţional de Artă România şi Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ Slatina vă invită la expoziţia organizată de elevii clasei a X-a Arte a Colegiului Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu“ Slatina. Expun elevii îndrumaţi de profesorul Marcel Duţu: Ramona Oporanu, Laura Ivan, Cecilia Lup, Irina Văluţanu, Mirabela Şerban, Ştefania Petrescu, Teodora Sălcianu, Ştefan Cârstoiu, Alexandru Năstase, Cristi Popa. Pe de 5 şi 6 martie – un spectacol susţinut de copii, realizat şi coordonat de către asociaţia VISART.Un alt eveniment de marcă organizat de centrul cultural este: Salonul Naţional de Fotografie EVA XXI, începând de vineri 7 martie 2014, de la ora 12.00, în foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina.

Clubul Fotografic ALUTUS Slatina al Asociaţiei Culturale Center Inter Art, Centrul Internaţional de Artă România cu sprijinul Primăriei municipiului Slatina şi Centrului Cultural „Eugen Ionescu“, oferă în dar locuitorilor urbei expoziţia de artă fotografică. Menţionăm că ediţia din anul 2014 este cea de-a III-a. Expoziţia de fotografie este intitulată „Women in black&white“, fiind realizată de artistul fotograf Răzvan DUMITRESCU de la Fotoclubul „Floarea de colţ“ din Râmnicu Vâlcea. Însă cheia de boltă sau manifestarea principală pentru începutul de martie se desfăşoară sâmbătă în data de 8 martie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Începând cu ora 18.30 la Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ Slatina se va desfăşura un spectacol special oferit de Daniela Nane şi Adrian Naidin. Este un spectacol de muzică şi poezie, un recital regal oferit de cunoscuta artistă Daniela Nane. Referitor la acest spectacol de teatru directorul  de la Centrul Cultural “Eugen Ionescu”, George Smarandache a declarat: “ Data de 8 martie este o seară deosebită, dedicată femeii, un spectacol deosebit“.

Politica