vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Romeo Tiberiade preia destinele comercianţilor din Târgul Municipal

Incepând de astăzi, comercianţii de produse “second hand” din Târgul Municipal de pe strada Caracal au un nou şef, în persoana lui Romeo Tiberiade. Acesta a mers ieri şi a stat de vorbă cu negustorii, indiferent că erau români sau romi.

Acest târg a reprezentat pentru mulţi craioveni un loc de muncă. Sunt cel puţin 1000 de persoane care trăiesc, direct, de pe urma vânzării de produse în acest târg. Gândiţi-vă însă că fiecare persoană are acasă cel puţin încă patru-cinci membri.
A declarat Romeo Tiberiade

Acesta a mai spus că de acum înainte nu vor mai exista taxe inventate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Orice om care vinde aici trebuie să ştie că se percepe o singură taxă, cea de la Primărie. Nu există taxe de zi sau de noapte, sau cine ştie ce alte taxe inventate. Îi asigur pe comercianţii de aici că începând de mâine (astăzi), lucrurile se vor schimba mult în bine în Târgul Municipal.
A mai spus Tiberiade

El a mai precizat că vrea să afle problemele pe care le-au întâmpinat comercianţii până acum Şi să le aducă la cunoştinţa administratorului SC Pieţe Şi TÂrguri Craiova SRL:
Fiecare om de aici vine la târg ca la un loc de muncă. Să câştige o pâine. Vreau ca începând de astăzi, în Târgul Municipal să fie ordine, să se desfăşoare activităţi civilizate de comerţ.

Târgul de pe strada Caracal a fost inaugurat de municipalitate anul trecut. Înainte, stabilimenatul se afla  în cartierul Romaneşti.  Aici, într-un an, a avut loc un incendiu devastator, care a distrus zeci de tarabe şi a mistuit marfă în valoare de sute de mii de lei.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica