marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pesediştii sunt jupâni la Mehedinţi şi fără liberali

Ieşirea Partidului Naţional Liberal de la guvernare nu atrage după sine formarea altor alianţe în Consiliul JudeţeanMehedinţi şi Consiliul Local Drobeta Turnu Severin, PSD având majorităţile formate, fără aleşii PNL susţine preşedintele PSD Mehedinţi, Adrian Duicu.

Din punctul meu de vedere, nu există posibilitatea unor noi alianţe politice, pentru că PSD-ul este majoritar peste tot, şi la Consiliul Judeţean, şi la Consiliul Local. Nu de acum, ci dintotdeauna, prin urmare, nu se modifică nimic din structura organizatorică la Primăria Municipiului sau la Consiliul Judeţean.
A declarat Adrian Duicu

Preşedintele PSD Mehedinţi a mai spus că nu va cere nici demisia subprefectului de Mehedinţi, Octavian Tuţu, care a avut susţinere liberală şi nici a şefilor de deconcentrate, dar aceştia sunt liberi să plece dacă vor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prefectul şi subprefectul sunt oameni apolitici, prin urmare, nu sunt desemnaţi politic, eu sau Partidul Social Democrat nu are nici un drept să ceară demisia cuiva, întrucât ei sunt înalţi funcţionari publici. Cu privire la directorii de deconcentrate, mulţi sunt puşi pe funcţii în urma unor examene, trebuie să-şi menţină posturile. Pe de altă parte nu cred că mai sunt liberali prin deconcentrate, care sunt şi vor să fie solidari cu domnul Antonescu, n-au decât să plece. Cei care vor pleca din funcţiile respective, cu siguranţă şi-au dorit ei foarte mult să plece şi să fie solidari cu Partidul Naţional Liberal.
A mai declarat Adrian Duicu

La nivelul Consiliul Local Drobeta Turnu Severin, cât şi la nivelul Consiliului Judeţean Mehedinţi, PSD deţine o majoritate lejeră, fără voturile liberalilor, însă cu susţinerea unor  consilieri locali şi judeţeni PDL. Astfel, în Consiliul Local al municipiului Drobeta Turnu Severin, PSD are cinci consilieri, dar a format majoritate la vot, imediat după alegerile locale din 2012, când li s-au alăturat alţi cinci consilieri PDL. Aceeaşi situaţie se regăseşte şi în cadrul Consiliului Judeţean Mehedinţi, unde Partidul Social Democrat are şase consilieri, dar la vot, sunt susţinuţi de alţi şase consilieri ai Partidului Democrat Liberal.

Politica