sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Educaţie prin Teatru», pentru studenţii de la FAH

Întâlnirile de informare ale proiectului cutural „Educaţie prin Teatru” continuă. Trupa de teatru amator „Face Act” a Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova invită marţi, 4 martie, la ora 12.00 studenţii Facultăţii de Agricultură şi Horticultură din Craiova, în sala L114 din campusul Agronomie, la prezentarea proiectului „Educaţie prin Teatru”.

În cadrul proiectului studenţii Universităţii din Craiova vor beneficia de cursuri gratuite de teatru prin care să îşi dezvolte latura socială şi artistică. Aceste cursuri vor avea loc în fiecare marţi şi joi de la ora 18.00. Proiectul este implementat de Casa de Cultură a Studenţilor, prin trupa de teatru „Face Act”, coordonată de actriţa Mirela Găman, în parteneriat cu Universitatea din Craiova şi Asociaţia Craiova Capitală Culturală Europeană 2021.

Acest proiect a pornit de la ideea că fiecare tânăr trebuie să creadă în propriile forţe. Acesta este şi îndemnul nostru pentru ei. Să îndrăznească să creadă în ei şi noi le garantăm că o să fie surprinşi de ce o să descopere în interiorul lor.
A declarat actriţa Mirela Găman, coordonator proiect

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica