vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dosare penale – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Duminică seara, în jurul orei 20.30, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat în trafic pe J.FLORIN, 33 de ani, din Moţăţei, judeţul Dolj în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulaţie si fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Întrucât acesta emana miros de băuturi alcoolice a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o concentraţie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, la unitatea medicală din Calafat acesta refuzând recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor  de conducere a unui vehicul pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, fără permis, sub influenţa băuturilor alcoolice şi refuz recoltare probe biologice.
În aceeaşi seară, în jurul orei 21.30, lucrători ai Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare l-au depistat în trafic pe P.COSMIN, 20 de ani, din comuna Desa, Dolj în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat în circulaţie.
Celui în cauză  i s-a  întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.
IPJ Dolj

Politica