vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Activităţi pe linia Legii 333/2003

Săptămâna trecută, poliţiştii din cadrul  Compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul B.P.O.P. au  desfăşurat  activităţi pe linia  Legii 333/2003,  fiind verificate 32 unităţi din care  16  unităţi de învăţământ şi 16 alte unităţi  asigurate cu pază umană. Acţiunea  a avut ca scop principal verificarea modului  de asigurare a unităţilor de învăţământ cu personal de paza pe timpul nopţii, precum şi modul de executare a serviciului de către agenţii de pază.

Cu aceasta ocazie, au fost depistaţi 2 agenţi de pază care desfăşurau serviciul în mod necorespunzător, fiind constatat faptul că la 5 unităţi nu a fost găsit personal de pază, urmând a se efectua verificări în acest sens. Agenţii de pază care se aflau în serviciu au fost instruiţi cu privire la modul de executare a sarcinilor ce le revin, precum şi cu privire la modul de intervenţie şi sesizare în cazul unui eveniment.

Având în vedere personalul de pază redus ce efectuează serviciul de pază la o parte din unităţile de învăţământ, se vor întocmi informări către ISJ Vâlcea şi Primăria mun. Râmnicu Vâlcea în vederea încadrării corespunzătoare a posturilor de pază pentru fiecare unitate în parte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

IPJ Vâlcea

Politica