joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Afacerea «Mărţişorul» de domeniul trecutului

Ziua de 1 martie a trecut, însă se pare că tradiţia de a dărui câte un mărţişor celor dragi a fost uitată de oameni. Deşi Guvernul se laudă că economia ţării noastre este în creştere, oamenii nu au avut bani nici măcar de un mărţişor cu 0.50 lei, cel puţin aşa susţin comercianţii adunaţi în Piaţa ,,Mihai Viteazul” din Bănie.  Vânzătorii de mărţişoare, erau profund dezamăgiţi de numărul de clienţi pe care l-au avut de aproximativ două săptămâni de când şi-au expus marfa pe aleea din centrul Craiovei, atât de supăraţi încât nici cuvinte nu mai aveau să spună cum a mers vânzarea.

Prost a mers, nici nu vreau să mai vorbesc, o să stăm până pe 8 martie, poate atunci mai facem ceva.
A spus o comerciantă

Comercianţii trag şi de ultimul leu

Policlinica Buna Vestire Craiova

A mers foarte prost, nici 20 la sută din cât am investit nu am reuşit să scoatem, înţelegem că poate suma de trei lei pentru a cumpăra mai multe mărţişoare este mare, dar nici măcar cu 50 de bani nu au luat, prin urmare puteţi vedea câte mărţişoare ne-au rămas. Venim de nouă ani de zile, dar anul acesta nu am vândut mare lucru.
A declarat una dintre comerciante

Unii spun că de vină pentru lipsa cumpărătorilor de mărţişoare este şi vremea, care nu este tocmai primăvăratică, dar şi că ziua de 1 martie a căzut la sfârşit de săptămână, iar oamenii nu au avut timp să achiziţioneze dinainte aceste “atenţii”.

Calendarul e de vină, să zic aşa, adică dacă ziua de 1 martie cădea în cursul săptămânii, de exemplu luni poate aveam mai mult noroc să ne vindem marfa. Nu doar mărţişoarele puteau reprezenta o atenţie în pragul primăverii, ci şi florile. Am vândut câteva flori, zambile cu şapte lei, buchetul, dar nu suntem mulţumiţi deloc.
A zis un comerciant

Unii dintre comercianţi, erau chiar nervoşi. Poate de la ploaie şi vânt. “Nu am vândut nimic, hai la revedere!”, a spus un bărbat ce încerca să îşi protejeze marfa de rafalele de vânt.

Politica