joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

“Excel by the Power Of Word’’ a ajuns la final

“Excel by the Power Of Word’’  s-a desfasurat pe doua zile, în perioada 24-25februarie, cu scopul de a veni in sprijinul studentilor care vor sa participe la activitati, care sa le asigure imbunatatirea cunostintelor si dincolo de salile clasice de curs.

In prima zi, participantii la curs au putut sa isi reaminteasca notiuni de baza utilizate in pachetul Office(Excel, Power Point, Word) alaturi de o sesiune de tips&tricks pentru fiecare element abordat. La finalul zilei intai au fost transmise teme pentru consolidarea cunostintelor capatate, participantii avand ocazia la debutul celei de a doua zi sa discute si verifice modurile de rezolvare ale acestora.  A doua  zi cursurile au continuat cu o prezentare generala a uneltelor puse la dispozitie online prin intermediul Google Docs. Evenimentul s-a incheiat cu o sesiune au fost cu putinta crearea unei prezentari de tip Prezi de la zero.

Proiectul reprezinta prima parte a conceptului Excel By The Power of Word, derulat in cadrul proiectului De la Comunităţi la Comunitate, finanţat de programul HEINEKEN Pentru Comunităţi şi dezvoltat de PRPĂTRAT cu sprijinul JCI CRAIOVA. Excel by the Power of Word este o idee conturata de 3 organizatii non guvernamentale craiovene , EESTEC LC CRAIOVA, UN YOUTH si EVOLVE si se va continua cu partea a 2-a in perioada 27-28 februarie, Post2015, in care cursantii vor avea ocazia sa isi insuseasca elemente de branding online.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica