miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Popescu: «PSD nu poate pune PNL la colţ!»

Preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu, a declarat că în cadrul Delegaţiei Permanente a votat  pentru ieşirea de la Guvernare, întrucât  primul ministru nu a acceptat  propunerile de miniştri  şi poziţia de vicepremier a ministrului de interne.

Eu am votat  pentru ieşirea de la guvernare pentru că  propunerile noastre nu au fost acceptate. PSD nu poate pune PNL  la  colţ să spună, da, vii la guvernare, dar dacă faci cum vrem noi. L-am auzit pe premier “îl punem pe Iohannis ministru de interne”, dar punct. Era  mare lucru să îl pună vicepremier?
A declarat Virgil Popescu

Liderul PNL Mehedinţi a mai spus  că decizia de ieşire de la guvernare “în condiţiile în care PNL nu-şi poate impune punctul de vedere”, a fost luată la nivelul Organiaţiei PNL Mehedinţi, după o consultare cu membrii PNL.
În contextul ieşirii PNL de la guvernare, Virgil Popescu susţine că directorii serviciilor deconcentrate cu susţinere liberală care au promovat concurs pe post ar trebui să rămână pe funcţii, în privinţa celor care ocupă funcţiile cu titlu interimar, Delegaţia Permanentă a PNL ar trebui să ia o decizie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dacă nu se va lua o decizie la nivelul Delegaţiei Permanente, vom lua noi o decizie, la nivel local, ce este mai bine pentru PNL Mehedinţi.
A mai declarat Virgil Popescu

Politica