miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elevii lui Naicu, răpuşi din prima repriză la Târgu-Jiu

Divizionara C din Balş nu a făcut un meci foarte bun în fieful gorjenilor de la Pandurii II. Cele două echipe olteneşti de liga a III-a s-au verificat ieri, în jurul orei prânzului, pe sinteticul de la Târgu-Jiu. Reluarea târzie a pregătirilor şi-a făcut simţită prezenţa în sânul echipei lui Naicu, care a cedat în fieful gorjenilor, fiind conduşi încă de la pauză. Gazdele au deschis scorul după primele 18 minute de joc, prin Tili, ca în a doua parte a primei reprize, juniorul Piţian(35) să mărească ecartul gorjenilor la două goluri.

Vizitatorii au redus din diferenţă relativ repede, în minutul 40 prin Florica, dar echipa secundă a pandurilor a modelat scorul final în a doua repriză. Gavrilescu a încheiat conturile în minutul 62, consolidând încă  o victorie a gorjenilor în amicale. Testul a fost util pentru ambele formaţii, rezultatul fiind până la urmă cel mai puţin important.  Victor Naicu, antrenorul formaţiei din Balş, este conştient de lacunele echipei la acest moment, dar nu este dezamăgit de rezultatul de la Târgu-Jiu.

A fost un meci de antrenament, rezultatul nu este aşa important, dar s-a văzut că mai avem de lucrat la mecanismele jocului.  Deocamdată atât putem la ora asta, trebuie să punem la punct anumite lucruri în perioada următoare.
A declarat, pentru “Ediţie Specială”, Victor Naicu

Policlinica Buna Vestire Craiova

Altfel, tehnicienii formaţiei gorjene, Bogoi şi Vintilescu, au mizat pe următorii în partida cu Balş: Negrilă – Trocan, Negrescu, Oiţa, Petrache – Piţian, Ezaru, Stegaru, Predescu, Tili – Parcalâbu, Cocină.  Au mai intrat Şendroiu, Gavrilescu, Dănăricu, Trifu, David, Patra.  De cealaltă parte, Naicu i-a trimis în teren pe: Mecea – Stoica, Sandu, Preda, Sîrbu – Stancu, Relea, Trăistaru, Turcin – Sorică, Badea. Au mai jucat: Dragu, Marinaş, Buşică, Niţă, Niculescu, Ghiţă, Chira.

Sâmbătă, ambele echipe vor disupta noi jocuri de verificare, FC Balş aşteptând vizita revelaţiei doljene din Liga a IV-a, Dunărea Bistreţ, iar Pandurii II îi va primi pe “municipalii” de la Işalniţa, formaţie ce evoluează în Liga a III-a.

Politica