vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alexe Irina boxează pentru o medalie naţională la Bistriţa

Secţia de box a clubului din Bănie şi-a început activitatea competiţională pentru anul 2014. Una dintre pugilistele pregătite de maestrul Buzduceanu Costică va trage tare în aceste zile la campionatul naţional de seniori, tineret şi juniori – feminin, ce este în plină desfăşurare la Bistriţa. Alexe Irina va intra astăzi în cursă, la senioare, categoria 54 de kg, direct în faza semifinalelor, unde va întâlni o componentă a lotului naţional, pugilista Nechita Aureliana(Steaua Bucureşti). Astfel, datorită sistemului competiţional, care nu mai impune şi o “finală mică” pentru stabilirea locului trei, medalia de bronz este asigurată pentru sportiva craioveană, dar maestrul ei speră la o prezenţă în ultimul act, deşi adversara pe care o va întâlni va fi una redutabilă.

Obiectivul nostru este să obţinem o medalie, dar noi ţintim un loc în finală. Nu va fi un meci uşor, din contră, adversara Irinei este componentă a lotului naţional şi va fi greu de răpus. Eu cred că dacă vom intra în finală, aurul va fi asigurat, dar trebuie să trecem de acest prim hop.
A declarat Buzduceanu Costică, antrenorul pugilistei de la CSM Craiova

În cea de a doua semifinală se vor întâlni Amza Denisa(Mangalia) şi Desa Paula(Sibiu). Gala va începe de la ora 17, iar finala probei este programată pentru 22 februarie. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica