vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident victime

La data de 17 februarie a.c., ora 19.10, P. Ion, de 53 de ani, din mun. Râmnicu Vâlcea, a condus un autovehicul marca Dacia pe str. Calea lui Traian din municipiu, iar la o intersecţie, la efectuarea unui viraj la dreapta, nu a acordat prioritate de trecere Elenei M., de 22 de ani, care traversa în calitate de pieton. Pietonul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale, diagnostic contuzie coapsă stânga, contuzie cervicală.

La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 13.47, B. Ioan, de 37 ani, din comuna Bistra, jud. Alba , a condus un autobuz M3, din direcţia Rm. Vâlcea-Sibiu, pe raza comunei Câineni, iar la km. 234 a efectuat manevra de schimbare a direcţiei de mers către stânga, fără a se asigura, moment în care a fost acroşat în partea dreapta spate, de un autoturism marca BMW, condus de A. Vasile, de 35 ani, ce circula din sens opus.

Autoturismul a fost proiectat în autotutilitară marca Renault, condus de A. Daniel, provocând avarii autovehiculelor şi vătămarea corporală a lui A. Vasile şi a Olimpiei D., pasager pe locul din dreapta faţă în autoturismul BMW, cărora le-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul mun. Sibiu, fiind diagnosticaţi cu „Fractură şold stâng şi fractură stern”, „Fractură articulaţie mână dreapta”. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentelor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

IPJ VÂLCEA

Politica