vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Doar bunul Dumnezeu ştie unde este Emanuel!»

Emil Flaşcă , viceprimarul din Dubova-Mehedinţi , a bătut de şase  ori drumul Bucureştiului , acolo unde în urmă cu două luni de zile, fiul său, Emanuel a dispărut fără urmă. Omul a făcut tot ce-i  stă în putinţă unui părinte disperat. A făcut sesizare la Circa 10 de poliţie din Sectorul 3 al Capitalei, a angajat o firmă de detectivi  particulari, a făcut verificări la locuinţa băiatului, la prieteni şi la locul de muncă al acestuia. Pentru că a trecut atâta vreme şi n-a primit niciun indiciu concret nici de la poliţie, nici de la detectivi, vicele ne-a declarat că singura speranţă în găsirea fiului său  şi-o pune în bunul Dumnezeu.   

Iosif Emanuel Flaşcă, în vârstă de  23 de ani,  din comuna Dubova, judeţul Mehedinţi a dispărut pe data de 9 decembrie 2013 din Bucureşti. De atunci nici poliţia, nici o firmă de detectivi  particulari angajată de tatăl lui n-au  dat de el. Zilele trecute s-au împlinit două luni şi Emanuel parcă a intrat în pământ. Nu a fost găsit nici viu, nici mort. Tatăl său, Emil Flaşcă,  viceprimar în comuna Dubova judeţul Mehedinţi ne-a povestit că atât el, cât şi restul familiei sunt distruşi şi nu ştiu ce să mai facă. Nu vor să creadă sub nicio formă că s-ar fi putut întâmpla ceva rău cu Emanuel şi îşi pun speranţa în Dumnezeu. Varianta ca băiatul să fi plecat într-o ţară străină iese din calcul, după cum susţine tatăl său. Emil Flaşcă ne-a povestit că Emanuel se mutase de circa trei săptămâni în Bucureşti,  lucra  la o firmă multinaţională şi locuia singur într-o garsonieră. Toate bune şi frumoase până în ziua în care a fost sunat şi anunţat că băiatul lui nu a ajuns la serviciu. De atunci tânărul este de negăsit.

În luna decembrie 2013, în ziua de 8,  eu personal l-am pus la tren. Venise pe acasă pe la Dubova. Totul a fost în regulă, nu ne-am certat nu nimic. Totul a fost frumos şi firesc. De dispărut a dispărut a doua zi,  pe data de 9 decembrie, după ce şi-a vizitat un prieten  acolo la  Bucureşti. Este vorba de un băiat pe care îl ştim bine şi noi. Ulterior poliţia de la Secţia 10 a Sectorului 3 Bucureşti,  unde l-am dat dispărut, a  vizionat casetele video din Capitală şi l-a  identificat pe cameră în zona Metro, când se întorcea de la acest  prieten. Însă nu toate camerele video sunt funcţionale aşa că ulterior nu ştim exact ce s-a întâmplat. Cert este că acasă la el, în Bucureşti, am găsit locuinţa încuiată cu toate lucrurile  intacte  în ea. Uşa nu a fost forţată, nu nimic . Am găsit decât telefonul mobil şi portmoneul în care avea şi actele. Am sunat pe telefonul mobil dar  nu răspunde, e închis sau poate  nu mai există.
Ne-a declarat cu durere în suflet tatăl băiatului dispărut

Policlinica Buna Vestire Craiova

Viceprimarul Emil FlaŞcă simte că este ceva dubios la mijloc însă nu vrea să se gândească la ce este mai rău:
Am fost de şase ori la Bucureşti l-am căutat şi prin spitale şi în zadar. După două luni de zile să nu ştii nimic de copilul tău, niciun semn, nimic,  e dubios. Dar nu vreau să mă gândesc la ceva rău. Nici vorbă de aşa ceva. Dacă poliţia şi detectivii nu pot face nimic, singura speranţă ne-a punem în bunul Dumnezeu.
Ne-a mai declarat viceprimarul Emil Flaşcă

Viceprimarul din Dubova mai are copii. Este vorba de două fete studente  în Timişoara.  Potrivit Poliţiei Române,  dispărutul Iosif Emanuel Flaşcă are înălţime 1,80 metri, 60 de kilograme greutate, păr blond, faţa ovală, nas mare drept. Cine îl vede este rugat să  sune la 112 sau să anunţe la prima secţie de poliţie care îi iese în cale.

Politica